[Предлог/Идеа]: Нова работа Адвокат

Started by Zoah, Mar 23, 2026, 05:43 AM

Previous topic - Next topic
NickName : Zoah
Објаснување за предлог/идеа : Да се додаде нова работа Адвокат, работа ќе му биде да ги ослободува затворениците кој што се уапсени на рп начин односно кој што ќе ги затвори пд ( или за сите ). Истиот тој ќе треба да положи ( нешто слично како за возачка ) за да може да се вработи како адвокат.
Адвокатот ќе добива известување кога некој клиент ( играч ) ќе биде затворен и неговата работа ќе биде да отиде во затворот и да го понуди клиентот дали сака да му помогне да излези од таму, со тоа што му даде понуда дали сака да му помогни ама ќе биде многу поефтино од кауција (пр. 1/3 од кауцијата), со тоа што адвокатот пример задржува пример 2/3 од целиот износ на процесот, исто така играчот ќе може и сам да повика адвокат преку ( /service ) доколку нема адвокат активен во моментот кога тој ќе влезе во затвор.
Пр. Јас сум во затвор и доаѓа адвокат во затворот ( пр.нека биде централен затвор ) и ми дава понуда за помош за да излезам од затворот ( пр. команда /oslobodiklient ), со тоа што јас добивам понуда колку пари ќе изнесува услугата и одлучувам дали ќе ја прифатам понудата да излезам од затворот ( пр. команда /prifatiadvokat ) или ќе си ја одлежам казната до крај или ќе чекам следна понуда ( пр. команда /odbijadvokat ), ако ја одбијам понудата, тој адвокат ќе нема да може повеќе да ми дава понуда ( за адвокатите да не можат да му прават spam на играчите ) и само доколку ме понуди друг адвокат ќе може да добијам друга понуда или доколку сам повикам /service ќе може да ме понуди истиот адвокат кој предходно сум го одбил.
Зошто мислам дека е ова добра идеа, бидеќи парите повеќе ќе вртат помеѓу играчите односно нема да одат сите пари секогаш за серверот. Исто така нема да може да се злоупотребува бидеќи некој ако сака да ти дај пари ќе ти дај и преку /pay.

Доколку има некој забелешки во пишувањето не замерувајте , ова го пишувам во 4 часот наутро  :)

The necessity to purchase pharmaceuticals with effortlessness directs many to look for trustworthy sources. buy ozempic online cheap  offers a safe option to meet your needs devoid of a prescription.