Жалба од Администратор Skillz

Started by Vito Scaletta., Aug 10, 2026, 08:59 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name : Vito_Scaletta
Nick_Name на администраторот што се жалите : Skillz
Образложение за жалбата : Админот не си ја врши должноста како што треба. Во лидерските поплаки има кажано што треба да се направи, но според доказите не постапува така. Веќе е ingame 3-4 часа, а одредени работи сè уште не се направени. Исто така, на некои лидери им додава репутација, а на тие што треба да бидат казнети не им става минус.
Барам од Admin Manager да провери што се случува и да се постапува исто кон сите, според правилата и доказите.

Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/C3wwA5L

Ќе биде разгледано во текот на денот. Доколку сè уште ги нема казнето лидерите, администраторот ќе добие соодветна казна.

Не ја затворам темата засега, ја оставам отклучена до вечерва.

Quote from: Vito Scaletta. on Aug 10, 2026, 08:59 PMваш Nick_Name : Vito_Scaletta
Nick_Name на администраторот што се жалите : Skillz
Образложение за жалбата : Админот не си ја врши должноста како што треба. Во лидерските поплаки има кажано што треба да се направи, но според доказите не постапува така. Веќе е ingame 3-4 часа, а одредени работи сè уште не се направени. Исто така, на некои лидери им додава репутација, а на тие што треба да бидат казнети не им става минус.
Барам од Admin Manager да провери што се случува и да се постапува исто кон сите, според правилата и доказите.

Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/C3wwA5L

Seto e vrski po serverov neznam so klavate poplaki ko sami gledate kako stoj situacijata so servero !

Така е брат, онај делага го клајле супорт админ братот пцуе мајки по дискорди напунил чера 18 години и му пораснало курето татичко скутер му купел и ќе се курче на играчи никој не ги ебава играчите брат, 2026та е дојдено не се замарат ни овнери ни админи менагери то ти е

Лидерот беше соодветно казнет од страна на Leader Manager, така да на темата може да ставиме катанец.