Poplaka Do Patrick

Started by Lucas007, Apr 16, 2025, 07:21 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name :Jacob Anderson
Nick_Name на администраторот што се жалите : Patrick
Образложение за жалбата :Keja Kazam Cela Slucka Kako Se Desi : Trcav Na Noze I Vikam Admin Jacky Gordon Dojde i Mu Vikam Moze Dame Tpas On Vika NeSmeam toae normalno znam deka ne smee dobro sea i patrick mi ima banirano mnogu acc za citove i sea deka jas bef vo San Fiero On Me Speca mislese deka ke koristam cit a jas citovite gi izbrisav i patrick znam deka mie recon i namerno mu pram /w za da stam poplaka znaef deka me speca i sea so ova sakam davi dokazam deka adminot me speca bez /Report Bez Warn Deka Koristam Cit Bez Nisto Debe zivi see sredetego Malce voa nee rabota nee problemot za mene ke odlezam 1h nee nisto ama skama davi kazam deka si sledi bez pricina tolku od mene fala pred vreme <33 !!
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/oUOMSj0

Смешен си другар од кај знаеш дека е немало репорт за тебе ? и како знаеш дека сум ти рекон ? џабе пробуваш да ме местиш не бива од тебе ништо

Prati Dokazi Deka Ima Report Jas Bef San Fiero 30minuti i koj kemi dade report eden igrac bese baniran ti otide forum neli go stavi deckoto se vratuvas pak i oti mi ides recon dzabe brat mnogo letas dzabe e toa znaj deka ti go znam disenjetto nesum Fcerasen znam koga i kako specas ti znam deka sakas da bidam baniran ama nema......

Недоволно докази . Лоцк