[Чит-РК-RELOG-Пак иде]-Jasson_Wiliams

Started by Jack_Anderson, Apr 18, 2025, 11:30 PM

Previous topic - Next topic
Ваш NickName :Jack Anderson
Левел:
NickName на тој што крши правило : Jasson_Wiliams
Причина :Чит,можете да видете на почетокот на видеото каде е Jasson_Wiliams AFK,na 1,26 секунди видете каде се телепортира на мотел одозгоре,се гледа се баш убаво видеото како користи чит,го убивме,во 2.30 пак доваѓа.
Средете си ги читерите ке изгубете играчи,ке пропадне серверот од тоа како што веќе еден пропадна,пола сервер е читери денес банирате утре му дадете унбан.
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://www.youtube.com/watch?v=0I3EVrXlcvI

ова истото имене  ми се дешаваше сега буквало овај користи invis треба да се банира оти ако не се банира јас ке влезам од негде нема ни лео да го спаси

Brate jas prejge se dmaf so nego ama toj beshe pod mene dojde zo /mynrg (Kcmds) I fly hack do mene go kazuvase afk od zad mene me utepa jas stanaf so ufme 0 i go donesof na malu hp me ubi adminot petar dawinson se tp do mene i mi vika sakas ban zaso vikam  jas mi vika do mene igra u rl igracot ufme 0 koristes jas se smeeh kako ne go banira a od druga strana izleze deka e negof toj acc i zatoa ke ti vrne na temava Nevalidni dokazi lock samo da ja lockne temata.

Ајде сеа нека каже дека не е чит еве докази,и чим играл до него значи не праве будали знае дека има чит и го штити вајда е негов мулти акаунт или негов брат другар со го ебат серверо за мочана пратка

видете сега видео имам можи само за мадиња да ме држи мора бан да јади

Ке се прате и на хеад да види што се дешава дали е мулти чим до него играл и знае дека игра со чит

Бан е во претходната тема, ЛОЦК