Nepravilno Kaznet - Jacob Anderson

Started by Lucas007, Apr 29, 2025, 06:14 PM

Previous topic - Next topic
Apr 29, 2025, 06:14 PM Last Edit: Apr 29, 2025, 06:54 PM by Lucas Johnson
Ваш Nick_Name :Jacob Anderson
NickName на администратор :Petar Dawinson
Објаснување за што сте затворени : Zatvoren Sum Za Dm Nemam Slika od kaj da znam deka me speca znacit me stava dh za dm a ima dokazi staveno kaj so pukam vo dzid nepravilno sum kaznet posle nekoe vreme od koga me stavi dh mi stoe recon za toa ke stam u poplaki ama nepravilno sum kaznet gledajte na dokaz ...
Докази (слика/видео) : https://imgur.com/a/LFKISci

Prvo, U safe zona si ne smees ni 1% da simnes hp so gun
Vtoro, jasno se gleda na slikite dolu so zeleno pisi deka prvo go pukas so ak47 posle so deagle 50% health mu kinis so deagle shot i ak47
Treto off bev i forum bev da stavam dokazi koa se vrativ ig poshto ostanav recon da stavam dokazi ti mi imase /w na recon

Kako Go Dmam Nema Vrska Toa Momce Oti Posle Pak Mi Stoes Recon i toa nema vrska ke sredime ama nego dmam i + so deckoto igrame od isto mesto od moe selo e i sea zaebavame dobro sea igrae ova vie ste admini da sledite ama ne da sledite bez nikakov /report i nit me reprtal nekoj nit imas warn za cit decko vaka sea jas na deteto nego dmav i nemu storiv nisto dmam u drvo i koga slikas slikaj dobro a ne vaka POZDRAV!

Apr 29, 2025, 06:21 PM #3 Last Edit: Apr 29, 2025, 06:23 PM by Dawinsonnn
Quote from: Lucas Johnson on Apr 29, 2025, 06:19 PMKako Go Dmam Nema Vrska Toa Momce Oti Posle Pak Mi Stoes Recon i toa nema vrska ke sredime ama nego dmam i + so deckoto igrame od isto mesto od moe selo e i sea zaebavame dobro sea igrae ova vie ste admini da sledite ama ne da sledite bez nikakov /report i nit me reprtal nekoj nit imas warn za cit decko vaka sea jas na deteto nego dmav i nemu storiv nisto dmam u drvo i koga slikas slikaj dobro a ne vaka POZDRAV!

Se gleda jasno na slikite, + smeam da sledam igraci bez da se report

Koj Go Kazal Toa Pravilo Da Mozes Da Sledis Bez /report dobro toa ako mozes mozes ama sea ne zamaraj tuka ima nadlezen ke si vidi kaj so dmam drvo ajde decko ova nekae posledno pisuvanje moe FALA NA RAZBIRAJNE <3!   :P

Quote from: Lucas Johnson on Apr 29, 2025, 06:27 PMKoj Go Kazal Toa Pravilo Da Mozes Da Sledis Bez /report dobro toa ako mozes mozes ama sea ne zamaraj tuka ima nadlezen ke si vidi kaj so dmam drvo ajde decko ova nekae posledno pisuvanje moe FALA NA RAZBIRAJNE <3!   :P

A koj kazal deka ne smeam da sledam bez report?

Petar Dawinson Za Tebe Tema e      LOCK