Dylan Jerry | Nozh - Russian Mafia

Started by Dylan Jerry, Apr 29, 2025, 10:38 PM

Previous topic - Next topic
Apr 29, 2025, 10:38 PM Last Edit: May 15, 2025, 08:14 PM by Dylan Jerry
Кратки информации за карактерот:
Име и презиме: Dylan Jerry
Надимак: НОЖ ( Nozh )
Припадност: Руска Мафија ( Russian Mafia )

Позадина:

Dylan Jerry кој своето рано детство го поминал во Los Santos. Иако семејството му било скромно и не многу богато, имал среќно и безгрижно детство. На возраст од десет години, поради семејни причини, се преселува во Русија, каде што продолжува да расте и созрева во сосема нов свет.
Во средното училиште, Jerry ја запознава Викторија Романова — млада и амбициозна девојка од влијателно, но дискретно богаташко семејство. Викторија станува негова најдобра пријателка и со време му пружа шанса да влезе во "фамилијарниот бизнис." Нивната врска е изградена на силна доверба и лојалност, нешто ретко во тој свет.
Со текот на годините, Jerry станува една од клучните фигури во организацијата. Неговата посветеност, лојалност и способност за решавање на "чувствителни ситуации" му носат почит и слава меѓу членовите на фамилијата и пошироката заедница.
Сепак, нестабилната политичка и економска состојба во Русија ја принудува Викторија да ја напушти земјата и да започне нов живот во Los Santos, каде што успешно го шири семејниот бизнис. Jerry останува во Русија, продолжувајќи да ја зајакнува моќта и угледот на нивната фамилија.
Еден ден, по долго време без контакт, Jerry добива SMS порака нашишана на руски од непознат број:

"Привет, старый друг. Надеюсь, у тебя всё хорошо. Мне нужна небольшая услуга и твоя помощь. Начни с того, что приедешь в Лос-Сантос."

"Здраво, стар пријателе. Се надевам дека си добро. Потребна ми е мала услуга и твојата помош. Започни со доаѓање во Los Santos."

На крајот од пораката — црвена ружа, симбол кој веднаш му ја разоткрива испраќачот.
Без двоумење, Jerry го спакува куферот, го фати првиот авион за San Andreas и се врати таму каде што започна неговата приказна — во градот на можности, предизвици и нови битки: Los Santos.

ИЗГЛЕД: UNKNOWN

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Russain Mafia Oficijalna: https://mrp.mk/forum/index.php?topic=2108.0

Apr 29, 2025, 10:40 PM #1 Last Edit: May 15, 2025, 08:21 PM by Dylan Jerry
Avionot sleta vo Los Santos

May 03, 2025, 03:00 AM #2 Last Edit: May 15, 2025, 08:21 PM by Dylan Jerry
Zapoznavanje so Biggie

May 04, 2025, 03:11 AM #3 Last Edit: May 15, 2025, 08:21 PM by Dylan Jerry
Pijacka & Druzba so Biggie

Zapoznavanje so " G " & edna partija bilijard

Zapoznavanje so Josef & Reklama za BAR