Поплака врз администраторот Buccesta by Emily Williams

Started by Emily_Williams, Jun 19, 2025, 10:27 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :Неправилно сум затворена и казнета дури и нема поставени докази на форум а важно пишува дека има.
Ваш Nick_Name :Emily_Williams
NickName на администратор :Buccesta
Објаснување за што сте затворени :Наводно ДМ-форум(а не гледам нигде дека има поставено тема против мене) дури и мојот пријател Donald_Roy е затворен од ист администратор а докази НЕМА!(Moжеби и од ќејф тоа го напраил ништо не се е знае на серверот кој што сака тоа праи XD)
Барам unprison и за двајцата, јас лично нема да ги лежам тие саати.
Докази (слика/видео) :https://imgur.com/a/JeUjpvs

Quote from: Emily_Williams on Jun 19, 2025, 10:27 PMФОРМУЛАР :Неправилно сум затворена и казнета дури и нема поставени докази на форум а важно пишува дека има.
Ваш Nick_Name :Emily_Williams
NickName на администратор :Buccesta
Објаснување за што сте затворени :Наводно ДМ-форум(а не гледам нигде дека има поставено тема против мене) дури и мојот пријател Donald_Roy е затворен од ист администратор а докази НЕМА!(Moжеби и од ќејф тоа го напраил ништо не се е знае на серверот кој што сака тоа праи XD)
Барам unprison и за двајцата, јас лично нема да ги лежам тие саати.
Докази (слика/видео) :https://imgur.com/a/JeUjpvs
ја ставив докази ама по грешка ги избришав, не ми е проблем да ти ги препратам

Како прво погрешка докази не се бришат, како второ ако билo ,,погрешка" како што викаш ти пак ќе си ја поставел темата и како трето убаво знаевме што се случуваше таму дџабе тука сега се вадиш и се обидуваш да направиш измамнички работи, но да нормално мора да има деца како ти не сум зачудена искрејно.

Kako prvo temata ti e nepravilno postavena ! Kako vtoro imase postaveno dokazi na forum za DM kazneta si pravilno od moja strana kako treto ne e moja greska toa sto igracot ja ima izbrisano temata so dokazi za prekrsuvanje prsvilo taka da sekoj so prekrsuva pravila kje bide kaznet spored pravilata LOCK!