Zalba od adminot Joseph Colmbo i negovoto ponasajne oti e on gospod

Started by Deluca, Oct 23, 2025, 03:19 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name :Zyhn
Nick_Name на администраторот што се жалите :Joseph Colmbo
Образложение за жалбата :Dobijl admin mislis gospo za jajca go fatil igrac me pcuese teska ic navreda go slikav i ojdeh po negovto huntely i go udriv admino joseph colmbo mi ide recon me friznuiva i tuka govore neso kao da e on gospod mu vika vidi forum pcovki i da vidme koj ke friznuvas i pocnuve tuka da vika ke te friznam da nemis problem taka nesoo ko on da e gospodo na servero kur me bole sredejte si go oti da ne prevzemam jas merki  od takvi admini preku kur
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://imgur.com/a/HIctfNK

Дечко, очигледно имаш набиено комплекси. Idlewood gas station воземе ние со huntley, доаѓаш и намерно се чукнуваш во нас, по едно време следиш?, беше испцуен на IC начин, очигледно си нежен и емотивен многу, па се навреди одма. После доаѓаш и ДМАШ?, слуши мали, тоа што си ти донатор и што парите на мајка ти и татко ти доаѓаат овде не значи дека си Господ, стави си прст на чело и запрашај се, што правиш? Доколку имаш недостаток на родителска грижа и култура, не можеме ние на овие години да ти предаваме култура, запрашај се самиот, едукацијата е бесплатна барем во оваа држава.
former chief of police