Poplaka do Joseph Colombo

Started by Pablo Fernadnez 69, Nov 07, 2025, 05:18 PM

Previous topic - Next topic

Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Pablo Fernandez
Nick_Name на администраторот што се жалите : Joseph Colombo
Образложение за жалбата : Бев баниран на форум па не беше возможно оваа поплака да ја ставам порано , мислам и не е многу пред 1 недела се деси ова, значи вака прво без казнет за МГ од друг админ за истово ( бев после унприсон ) но финтата е што овој админ што го ставам на поплаки ваљда е искомплексиран нешто и си има проблем и затоа барам да се казни колку да се смири малце
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://mrp.mk/forum/index.php?topic=6257.msg14760#msg14760 - Ме става за МГ но како што сите што ке ја отвориме сликата ќе видиме дека на сликава нема никакво МГ , значи мора на админите да објасните дека кратенки СЕ ДОЗВОЛЕНИ како што ги користиме во реалниот живот фб , снап,инста,итн,нез, значи така може да се користат и во ИГРАТА знам е тешко да се упали мозокот некад но мислам овој АДМИН ШТО Е СВЕСЕН Е ДЕКА ТОА НЕ Е МГ НО како што кажав поради тоа што има лични проблеми со мене решава на СЕКОЈА ТЕМА ДА МЕ СТАВИ ДХ ПА ДУРИ И АКО СУМ ПРЕД ТОА СТАВЕН И ДУРИ АКО НЕ СУМ ПРЕКРШИЛ НИКАКВО ПРАВИЛО , како играч што сака да има забава мислам имам секое право на тоа и треба више да се стави крај на оваа агонија пошо стварно ми оди на КУР

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name

Админот ќе биди опоменат . Лоцк