Nonrp

Started by Hanz Tinx, Dec 17, 2025, 07:15 PM

Previous topic - Next topic
Ваш NickName :Hanz Tinx
Левел:23333333
NickName на тој што крши правило :NEZNAM SE GLEDA NA SLIKA
Причина :Nonrp jas bev kaj vlada Bev da mu pomognam na Premierot Arda Gulet i mi stava lisici me rp ni nishto
Доказ(слика/видео-задолжително) :https://imgur.com/a/8Y8Xlzh

Другар дај ми доказ дека тр викам јас тебе да доеш влада и да ја следеш чично ти ситуацијата ? - Ако имаш доказ прати ми под темата.

На сите твој докази си " PG-as " имаш лисици на рацете и праеш " /time " воедно и " OOC PRI RP ".

Quote from: Thechosenone on Dec 17, 2025, 08:51 PMЗдраво господине  Xainz или како и да ти беше има гледам темате е за мојте колеги од лспд добро
 вака да ти се преставам како лидер на лспд по име Аирвавес ти како играч си пријавен на иц начин од влада лидер и добијен е повик од влада лидер на ич начин а ти тоа што си му сакал да му помогнеш нема врска никаква колегите дојдоа ти стави цуфф немора ни да се рпа цуфф самата команда има цуфф и тука се во право а ти како прво мгш на /смс па во полиција не знаеш да рпаш /до реакција од удари одиш афк на сред рп и отвараш ооц при рп па каде сме другар како прво толку текст си напишал што и е дзабе не се мачи толку како второ темата ти е безвезе како трето имаш срејка со си ставен 10 до 20 минути притвор фала чао пријатно

Поздрав од Шев Airwaves

Не доволни докази + не си ни повикан за тоа што викаш ти играчот нема да биде казнет. Катанец