Poplaka do Snoopy Swanson

Started by SnoopyOriz, Mar 04, 2025, 05:59 PM

Previous topic - Next topic
Mar 04, 2025, 05:59 PM Last Edit: Mar 04, 2025, 06:01 PM by SnoopyOriz
Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name :Chack Noris
Nick_Name на администраторот што се жалите :Snoopy Swanswon
Образложение за жалбата : Прво репортам лидер што е афк он прифаќа и не го казнува ок

Второ ако може некој стручен пошо сум глуп очигледно да ми објасни да ми јадеш курот е навреда??? Извини каде точно е навредата а ироничниот дел е што на сликата играчот друг пишува оди лечи се што за мене искрено е поголема навреда , но логички мене ме става за навреда дх а него не хахахахахаха?????? Играчот отвора прв ОЦЦ ПРИ РП не е ставен а исто на негови слики све се гледа тоа нели нема логика? Друго ме става за нонрп и одбивање на рп ок , каде е нонрпто ако може да објасни господинот , за одбивање на рп може да ме стави дека не изреагирав на тазер хахахахахах ок ,друго исто на сликите се гледа дека играчот прави ПГ ,не изрпува дека ја отвора вратата а рпа дека ме вади од кола???? Нормално ни за тоа не е ставен не знам дали му е другар или што ама освен за одбивање на рп не треба да лежам за ништо друго додека играчот треба да лежи за ПГ,ОЦЦ ПРИ РП И ОЦЦ НАВРЕДА а админот го гледа тоа све значи на негови слики го има и мене ме става само ? Разбирам може игра самп од вчера ама објаснете му за другпат не треба да е дволичен и кажете му што е оцц навреда
Доказ(Слика/видео-Задолжително) .
https://mrp.mk/forum/index.php?topic=873.0 све има тука на неговите слики што пишав погоре

Ќе го опоменам администраторот, ама и од твоја страна не е коректно и затоа си казнет правилно . лоцк