Zalba-(Charlie_Sheen)

Started by Mark_Deluca12, Feb 25, 2026, 03:19 AM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name :Mark_deluca
Nick_Name на лидерот што се жалите :Charlie_Sheen
Образложение за жалбата :Izleguvam od md i odam da rentam vozilo no liderov renta pred mene i namesto da pockeka 5 sekundi za da pomine toj prodolzuva da vozi.Ova ne se desava prv pat posle 15 minuti (od prilika) se desava istata rabota.Jas razbiram ednas da se sluci toa, no 2 pati toa e vejke namerno.
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :
https://imgur.com/a/HAzWVUN

Цар ти дремеше АФК на самото место каде се рента и нормално јас нема да те чекам да дојдеш ти од АФК за да си ренатам возило, еднаш беше кога рентав возило го даде така и продолжив да возам, а вториот пат беше кога мене после некое време ме убија на територија а ти сеуште беше таму. Не гледам причина да бараш казна за мене а дремеш на спавн на рент а кар ( нели малце е глупо? ). Нека не те јадат комплексите поради тоа што сте трајхардери со твоите другарчиња. Уживајте малце ПОЗЗ.

Feb 25, 2026, 03:34 AM #2 Last Edit: Feb 25, 2026, 03:46 AM by Mark_Deluca12
Bratu i ti sam znaes koga si rentav nrg me car ejctna i probuvase da go vozis potoa si renta sultan i nekoj 2 ili 3 pati me dbashe potoa koga te ubija moite drugari   pak  renta nrg i namerno pocna da me dbas.I vikas sum dremel afk a jas te redev forum,Pozz...

Quote from: CharlieSheen on Feb 25, 2026, 03:23 AMЦар ти дремеше АФК на самото место каде се рента и нормално јас нема да те чекам да дојдеш ти од АФК за да си ренатам возило, еднаш беше кога рентав возило го даде така и продолжив да возам, а вториот пат беше кога мене после некое време ме убија на територија а ти сеуште беше таму. Не гледам причина да бараш казна за мене а дремеш на спавн на рент а кар ( нели малце е глупо? ). Нека не те јадат комплексите поради тоа што сте трајхардери со твоите другарчиња. Уживајте малце ПОЗЗ.
A batus ko ce zemash ter so se kries u voda ili pozadi zidovi so C, i koga te ubiv fcera FLINT VO VODA KOGA BESHE ti rece wall hack a ako znaes se gleda imeto koga si vo voda..

Liderot ke bide opomenat.
PURPLE HAZE