Avery Music/Video Production

Started by AnderHerrera, May 04, 2026, 02:36 PM

Previous topic - Next topic

Avery Music/Video Production е современо студио кое се занимава со снимање, продукција и објавување на музика и видео содржини. Насочено е кон артисти кои сакаат својот звук и идеја да ги претворат во квалитетен и професионален проект.

Продукцијата Avery соработува со Канал 5 телевизијата,имаат група на свои Артисти кои настапуваат низ сите градови во државата,моментално се сметаат за нов бран на музиката во државата.

Видео продукцијата на Avery е важен дел од нивниот креативен израз. Тимот работи на снимање и изработка на музички спотови, промотивни видеа и визуелни проекти кои го надополнуваат звукот на артистите. Со современа опрема и чувство за стил, секое видео се изработува со внимание на детали, кадар, светло и атмосфера.

Музичкиот кадар на Avery Music/Video Production е составен од талентирани и креативни артисти, продуценти и соработници кои активно придонесуваат во создавањето на нова и модерна музика. Секој од нив носи свој стил, енергија и визија, што резултира со разновиден и препознатлив звук.

Avery Music/Video Production постојано вложува во развој, следење на нови трендови и унапредување на квалитетот, со цел да понуди модерна и конкурентна продукција.

Продуцент на Avery e Avery Russo (кој е и креатор на музичката продукција - Продукцијата е креирана со помош на Канал 5 и James Davidson)

Avery Russo — иако ретко кога размислува подалеку од следната ноќ. На дваесет и две години, без вистинска работа и без навика да одговара пред некого, Avery живее од музиката. Не онака романтично како што луѓето сакаат да замислуваат, туку гласно, до доцна и меѓу чад, светла и лица што утре никој нема да ги памети.

Работи самостално во своја продукција. Настапува како DJ по клубови, приватни журки и места каде што парите лесно се трошат, а уште полесно исчезнуваат. Знае како да ги почуствува луѓето, кога да ја крене атмосферата и кога да ја пушти да изгори сама од себе. Тоа е единствената работа што навистина ја сфаќа сериозно.

Сè друго кај него е хаос што изгледа контролирано. Алкохолот му е секојдневие, пороците навика, а границите нешто што одамна престанал да ги признава. Живее брзо, без многу прашања и уште помалку каење.

May 04, 2026, 02:43 PM #3 Last Edit: May 04, 2026, 05:18 PM by AnderHerrera

Одржан настап ✅ Stay Tuned за уште изненадувања од Avery Prod

May 04, 2026, 02:43 PM #4 Last Edit: May 04, 2026, 04:39 PM by AnderHerrera

May 04, 2026, 02:44 PM #5 Last Edit: May 04, 2026, 04:51 PM by AnderHerrera

БОМБА ОД ПРОДУКЦИЈАТА НА AVERY MUSIC!

Новопечен артист под име TYRONE ке објави нов албум во Мај месецот,негов дебитантски албум продуциран од DJ Avery Russo.Албумот е под името GANTON
и ке содржи 4 песми.Tyrone во овој албум го опишува животот на улиците,не-саканата судбина во населбата Ganton и уличниот криминал,многу луѓе кои веќе се на лошиот пат и се трудат да се вратат од истиот ке можат да најдат утеха во овој албум.

1. The Hood
2. Only If You Want It
3. Next Gen Mavericks
4. You Know How We Do It

*** mali cikitita
𝓘'𝓵𝓵 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓱𝓲𝓶 𝓪𝓷 𝓸𝓯𝓯𝓮𝓻 𝓱𝓮 𝓬𝓪𝓷'𝓽 𝓻𝓮𝓯𝓾𝓼𝓮

rispect za mojo najdobar prijatel :)