OOC ZAKANA / PCOVKA - Christopher

Started by ronald, Jul 12, 2026, 06:40 PM

Previous topic - Next topic
Jul 12, 2026, 06:40 PM Last Edit: Jul 12, 2026, 07:13 PM by ronald
Име и презиме на играчот : Christopher
Причина : OOC ZAKANA plus pcovka na vtora slika dole se gleda mi vika kopile
Доказ(слика/видео) : https://imgur.com/a/krdaWcQ , https://imgur.com/a/gZgHtVZ

ne prestanuva - - https://imgur.com/a/B4jP9bS

Drugar, znaci kako prvo jas koga odev do kaj fastfoodov da si, jadam od tam i da se vratu nakaj kukjata si me dmnal, te staviv forum zatoa, zgoreno toa dodeka bev afk forum da te stavu jas, ti dojdel si do mene slikal si i ojdel si vnatre vo teritorija za da se, branish taka ama nema da ti ide ovaa mnogo, plus dovagjash kaj kukjata gore kaj mene i me provocirash, celo vreme, ti rekov fb kako mie Nick Christopher prati mi tam prijatelstvo ke te add i da te call da reshime, si me provociral, da koristu nekolku zborovi, za tebe toa dojdelo ubavo imash odbrana takvi kako tebe jas odma, baniram gi dasum bil na njino mesto, ti imash so Coci vrska oti coci rece ne bil nadvor od teritorija, vnatre vo teritorija i nema kazna a jas shto rekov, na /b kopileto shto me provocira i ne jadel kazna a bil nadvor od teritorija me dmnal, treba da se kazni, a ne vaka da pravete odma kazna Site tie admini tam pola od niv, decijna sa od 16 13 14 godini, toa ne me interesira ama treba pravdinata, da se gleda, a ti so ovaa ne postignuvash nikade, ushte si pravish problemi ke doznaeesh koj sum, jas samo baraj me na fb Nick Christopher ke te add ke te call posle, ke vidime shto dokaj smo ke reshime shto imame, a ne vaka pederski, po forumi!

Quote from: Christopher on Jul 12, 2026, 08:10 PMDrugar, znaci kako prvo jas koga odev do kaj fastfoodov da si, jadam od tam i da se vratu nakaj kukjata si me dmnal, te staviv forum zatoa, zgoreno toa dodeka bev afk forum da te stavu jas, ti dojdel si do mene slikal si i ojdel si vnatre vo teritorija za da se, branish taka ama nema da ti ide ovaa mnogo, plus dovagjash kaj kukjata gore kaj mene i me provocirash, celo vreme, ti rekov fb kako mie Nick Christopher prati mi tam prijatelstvo ke te add i da te call da reshime, si me provociral, da koristu nekolku zborovi, za tebe toa dojdelo ubavo imash odbrana takvi kako tebe jas odma, baniram gi dasum bil na njino mesto, ti imash so Coci vrska oti coci rece ne bil nadvor od teritorija, vnatre vo teritorija i nema kazna a jas shto rekov, na /b kopileto shto me provocira i ne jadel kazna a bil nadvor od teritorija me dmnal, treba da se kazni, a ne vaka da pravete odma kazna Site tie admini tam pola od niv, decijna sa od 16 13 14 godini, toa ne me interesira ama treba pravdinata, da se gleda, a ti so ovaa ne postignuvash nikade, ushte si pravish problemi ke doznaeesh koj sum, jas samo baraj me na fb Nick Christopher ke te add ke te call posle, ke vidime shto dokaj smo ke reshime shto imame, a ne vaka pederski, po forumi!

Ke si sredat admini ja ne te vregjav nigde. .

Нема никаква пцовка или навреда кон фамилија ова е само закана кон тебе а тоа не се казни,други пут и ти не треба да ги провоцирас играци, Играцот нема да биде Казнет

Лоцк !
u centru Havane,
ma rolam topa vozim džipa ništa ne vidim od marihuane