Alexei - Zalba

Started by SAMP4TO, Aug 20, 2026, 03:40 PM

Previous topic - Next topic
Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Gavrilo Princrip
Nick_Name на администраторот што се жалите : Alexei
Образложение за жалбата : Вака сега, јас вчера се возев со пријатели низ SF и денеска се вклучува и глеам во SF сум и сега јас пишувам /pomos дали може да ме press пошо немам превоз до LS и глеам стига ми одговор несмееме, потоа јас му пишам на смс " Vo SF sum tapo " после се тпа другарот и ми вика какво понашање ти е овоа мафијаш ли си или ? потоа му пишам 2lvl сум другар press ме он само напиша последен пат и току избега? сакам да се среди админот, 2lvl..
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/KhRQuuo

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Alexei

Немаше потреба од такво однесување од твоја страна "tapo" тапо јас ти кажав да ти е последен пат.
Да не пишеше тапо ќе те респавнев и ти реков пиши пак и почекај друг админ. Незнам за шо е отворена поплкава, смешни сте

Quote from: alexei on Aug 20, 2026, 03:44 PMНемаше потреба од такво однесување од твоја страна "tapo" тапо јас ти кажав да ти е последен пат.
Да не пишеше тапо ќе те респавнев и ти реков пиши пак и почекај друг админ. Незнам за шо е отворена поплкава, смешни сте

Чекај зашо друг админ да ме преспавне кога можеш и ти немора да чекам друг админ кога и ти ја имаш таа команда ?

Админот се навредил на твоете понашање ќе биде опоменат за тоа шо не те респавнал ама следен пат пази како се однесуваш со админ бидејќи ке бидеш казнет, катанче.