Johannes Althusius - Bez pricina /cuff

Started by Gular, Apr 28, 2025, 12:08 AM

Previous topic - Next topic
Ваш NickName : Arda Gular
Левел: 17
NickName на тој што крши правило : Johannes Althusius
Причина : Bez pricina mava /cuff
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://imgur.com/a/2c9Ts59

Apr 28, 2025, 12:16 AM #1 Last Edit: Apr 28, 2025, 12:21 AM by xyz mecap
Не беше воопшто без причина, сите во колата бевте осомничени уште од предходно за бегство. А и сега пак бегаше, поготово ти како возач на колата. Дур рпавме со другите ти почна да бегаш и нормална реакција е тазер и лисици. А и после се утврди дека имаш оружје и матс во тебе па почна да се закануваш за форум бла бла. Ако не ти се седи затвор гледај да не ги повторуваш истите глупи ИЦ одлуки.

А и буквално на твојава слика шо си ја клал се гледа погоре дека има рп и наредба и за твое апсење.

Zosto ne mi prasa zosto gi koriatam vo mene tia mats odma mavas /cuff ima dobri dokazi bratce I ne trebese nas da ne fatis tuku taj so bulleto so vozies ludo jas krenav po nego da go zastanam da mu kazev zosto se udaras vo voziloto I voe krenavte po nas I nas ne stopiras

Apr 28, 2025, 12:59 AM #3 Last Edit: Apr 28, 2025, 03:22 AM by xyz mecap
Другар осомничени бевте имавме потера по вашето возило, а за матс не ти е ставена темата туку за цуфф, матс се илегални и несмееш да ги имаш во тебе, исто како и оружјето.

Не е без причина се гледа во чатот погоре дека имало потера кон вас дека си бегал а ти си бил шоферот. - Lock