█▓▒▒░░░【HIT Employment Agency】░░░▒▒▓█

Started by Mike Weeder, Oct 23, 2025, 09:27 PM

Previous topic - Next topic

📜 ИСТОРИЈАТА И МИСИЈАТА НА HIT Employment Agency

HIT Employment Agency датира уште од раните денови на големиот економски бум во Лос Сантос во октомври минатата година.
Основана од визионери кои ја препознаа потребата од структурирано поврзување на работната сила со стопанствениците, HIT брзо стана синоним за доверба, ефикасност и квалитет на услугите.

Нашата Мисија:
Нашиот основен принцип е едноставен: Да го донесеме вистинскиот човек на вистинското работно место.
За Работодавачите: Ние го елиминираме ризикот. Наместо да губите време на несигурни кандидати, ние ви обезбедуваме проверени и квалификувани работници кои се подготвени веднаш да придонесат за вашиот успех.
За Барачите на Работа: Ние го олеснуваме патот до кариерата. Без разлика дали сте нов граѓанин или искусен професионалец, HIT ви ги отвора вратите кон најдобрите работни места низ целиот град.
Ние не сме само огласна табла; ние сме вашиот доверлив партнер во развојот на вашиот бизнис и вашата кариера. Придружете се на успешните!

🏢【HIT Employment Agency】 | Најдете работа или работник брзо!

⭐️ Добредојдовте во HIT Employment Agency!
HIT Employment Agency е тука да ги поврзе работодавците со оние што бараат работа низ целата држава. Без разлика дали ви требаат работници за вашиот бизнис, или ви треба сигурна работа за да заработите пари, ние сме вашата прва дестинација.

💼 За Работодавци (Големи бизниси/фракции)
Доколку имате потреба од квалификувани или неквалификувани работници, искористете го овој формат за да објавите оглас:

ФОРМАТ ЗА РАБОТОДАВЦИ:

Име на Компанија/Бизнис/Фракција: [Вашето име]
Тип на Работа: [На пр.: Возач, Обезбедување, Келнер, Продавач, и сл.]
Кратко Опис на Работата: [Опишете што ќе работат и кои се главните задачи.]
Потребни Квалификации (RP/OOC): [На пр.: Валидна возачка дозвола, Левел 5+, Искуство во претходна работа, итн.]
Плата/Надоместок: [Понудена плата по саат/по работа/неделно.]
Контакт (RP/OOC): [Телефонски број во игра, Discord име, или форум PM.]

🔎 За Барачи на Работа (Индивидуалци)
Доколку барате работа и сакате работодавците да ве контактираат, искористете го следниов формат:

ФОРМАТ ЗА БАРАЧИ НА РАБОТА:

Ваше Име (RP): [Вашето име во игра]
Ниво на Играч (OOC): [Вашето моментално ниво]
Претходно Искуство/Вештини: [На пр.: Добро возачко искуство, знаење за преговори, искуство со одредени бизниси.]
Тип на Работа што ја Барате: [На пр.: Секаква работа, само легална работа, работа како Bodyguard, итн.]
Очекувана Плата: [Минимална плата која ја очекувате.]
Контакт (RP/OOC): [Телефонски број во игра, Discord име, или форум PM.]

🛑 Правила на Темата:
Ажурирајте ги Огласите: Откако ќе најдете работник/работа, ве молиме едитирајте го (Edit) вашиот пост и додајте: [ЗАТВОРЕНО] на крајот од насловот.
Почит: Комуникацијата мора да биде културна и со почит.
HIT Agency не е одговорна за договорите: Сите договори за плата и работни односи се ваша лична одговорност.[/color]

Со почит, HIT Employment Agency Management

🤙Нашиот дискорд сервер 💳

Сите рп договори кои ќе ги спроведе【HIT Employment Agency】ке бидат објавувани подолу во темава

👤 Mike Weeder основач на HIT Employment Agency

Мојот пат до HIT Employment Agency

Jас сум Mike Weeder, имам 35 години и сум го поминал целиот мој живот во овој град, Лос Сантос.
Работев сѐ, од доставување товар до теренска работа. Во тој процес, сфатив нешто клучно: најголемиот проблем на Лос Сантос не е недостатокот на работа, туку недостатокот на доверба.

Зошто ја основав HIT?
Ја основав HIT Employment Agency во Октомври 2024 година со многу едноставна, но силна цел: да бидам филтерот што му треба на овој град.

Бев сведок на премногу:
Вредни луѓе кои добиваат отказ без причина.
Сопственици на бизниси кои ангажираат несериозни, неквалитетни работници.

Јас одбив да прифатам дека хаосот во регрутацијата е нормален.

🤝 Мојата Лична Заложба
За мене, HIT Agency е лична одговорност. Јас не сум само име на дното од страницата; јас сум човекот што лично стои зад интегритетот на секој оглас и на секој кандидат што ќе го испратиме.

Мојата задача, како Главен Посредник, е да обезбедам дека:
Секој Работник добива шанса за стабилна, легална и фер платена работа.
Секој Работодавец добива посветен и проверен професионалец за своите пари.
Јас сум тука за да ја изградам таа доверба, еден по еден договор.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Mike Weeder Основач и Главен Посредник HIT Employment Agency, Лос Сантос
_____________________________________________________________________________________________________

🏥 Активности на HIT Agency: Зајакнување на Медицинскиот Оддел!

Успешна Средба со Директорот на Болницата, Др. Morrello
HIT Employment Agency продолжува со својата мисија да го стабилизира пазарот на трудот, овојпат фокусирајќи се на најважниот сектор – здравството!

Вчера, основачот на агенцијата, Mike Weeder, оствари продуктивна средба со Директорот на Медицинскиот Оддел, Др. John Morrello, за да разговараат за критичниот недостиг на кадар, особено во ноќните смени.

📢 ВЕСТИ: HIT Employment Agency и Канал 5 – Партнерство за Успех!

Зголемена Видливост за Работодавците во Лос Сантос!
Со големо задоволство, HIT Employment Agency објавува официјално партнерство со водечката медиумска куќа во Лос Сантос, Канал 5.

Овој договор е склучен со цел драстично да ја зголеми видливоста и ефикасноста на сите наши огласи за вработување.

Bravo, interesno.

RP akciite ti se dobro editirani, mozes da si gi stavas vo komentari tuka vo temata.

Има по 10 слики по рп и преногу место ми зафаќаат ако ги ставам во коментар, а вака по уредно ми изгледа а кој има желба секако може да ги види на линкот ;D

🚀 Екстремен Напредок! HIT Agency Прославува Успех со Мега Забава!
3 Месеци: Од Визија до Економска Сила!
Во изминатите три месеци, HIT Employment Agency бележи екстремен и незапирлив напредок на пазарот на трудот во Los Santos! Нашиот модел за проверка на кадри и посредување покажа феноменални резултати, надминувајќи ги сите очекувања.

🥳 HIT PARTY!
За да го прославиме овој голем успех и за да им се заблагодариме на сите наши лојални работодавци и посветени работници, HIT Employment Agency со задоволство организира:

Дојдете да прославиме како што доликува на успехот! Очекуваме да се видиме таму!