BLACK DRAGONS – *(Offical-Theme)

Started by Rio Fernandez, Mar 18, 2026, 10:46 PM

Previous topic - Next topic

Планирање на безбедност

Во својата канцеларија во клубот, Жао Ли мирно ги прегледуваше финансите што ги заработи во последниот период. Просторијата беше тивка, осветлена со слабо светло кое паѓаше низ малиот стаклен отвор кон внатрешноста на клубот.

Со оглед на тоа дека бизнисот почнува да се развива, тој почна да размислува и за сигурноста. Искуството му кажува дека колку повеќе расте влијанието, толку повеќе е потребно да биде подготвен за непредвидливи ситуации.

Без да брза, Жао Ли одлучи дека е време дискретно да се распраша за начини на лична заштита, користејќи ги средствата кои ги има на располагање. Ова е само еден од чекорите во неговиот план за стабилна и контролирана иднина.
u centru Havane,
ma rolam topa vozim džipa ništa ne vidim od marihuane

Дискретен Договор

Zhao Lee во својата канцеларија во клубот мирно ги проверуваше финансиските резултати од последниот период. Просторијата беше тивка, со пригушено светло кое паѓаше низ стаклото и создаваше мирна, но сериозна атмосфера.

Свесен дека бизнисот почнува да се шири, тој донесе одлука да се поврзе со лице кое може да му обезбеди дополнителна сигурност и ресурси. По краток телефонски разговор, договори средба на дискретна локација во Los Santos, Rodeo.

Zhao Lee пристигна на местото со возило, внимателно ја набљудуваше околината пред да направи било каков чекор.

Пред него се наоѓаше влезот на зградата, тивок и празен, што укажуваше дека средбата е целосно дискретна.

Без двоумење, ја отвори вратата и влезе внатре.

Внатрешноста беше тивка, со минимално осветлување и голема празна просторија која служеше за приватни средби.

Zhao Lee внимателно ја анализираше околината, свесен дека секој детаљ може да биде важен.

По кратко време, Разговорот со Luis. започна без непотребни формалности.

Разговорот беше директен. Luis без многу објаснување изнесе куфер и го постави на масата.

Во куферот се наоѓаше оружје, внимателно подготвено за предавање.

Zhao Lee го прегледа внимателно, останувајќи смирен и фокусиран.

Разговорот брзо премина во посериозна насока. Luis му понуди партнерство – производство и дистрибуција на поголеми количини преку негови канали.

Zhao Lee го анализираше ризикот и можноста, останувајќи ладнокрвен

По кратко размислување, ја прифати понудата. Договорот беше запечатен со ракување.

u centru Havane,
ma rolam topa vozim džipa ništa ne vidim od marihuane