Poplaka do John Nickolson

Started by Pablo Fernadnez 69, Mar 20, 2026, 10:54 PM

Previous topic - Next topic
Доколку сакате да се пожалите од некој наш лидер , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Pablo Fernandez
Nick_Name на лидерот што се жалите : John Nikolson
Образложение за жалбата : PG + NONRP , Dechkovo ima nad 40 poplaki od 20 razlicni igraci ? deckovo bese DOWNAT i bese staven VCHERA DH da lezi I BESE MUTNAT RADI NAVREDI A DENESKA E VRATEN kako lider POVTORNO da leci kompleksi nekoj na tie igraci so go stavaat poplaki ? sho e rabotata jasno se gleda na slikite deka sum vlezen vo LV , otvoram patarina sakam da se vozam znaci niz LV ( nemam ni wl ni nisto ) deckovo me stopira vo LV , LOS SANTOS POLICE DEPARMENT me stopira u eban LAS VENTURAS? druga stvar cela LSPD rpa so KALASI EMKI ne znam jas law firenzo sho gleda kako gleda i sho pravi i iako mi tvrdi ne mu e drugar go vrakja kako lider a vchera mutnat bese za PCOVKA znaci fazon vregajte pcujte mozhete da ste lideri , druga rabota deckovo rpa so VOJNA OPREMA PD patrolira ubavo gi prasuvam shto patroliraat LOS SANTOS POLICE u LV ne mi odgovoraat? preku kurov mi e lik shto ima 30 godini i visi na samp da leci kompleksi na deca ne znam sho e poetnava ali preku kur mi e dechkovo i law firenzo stvarno vise preteruvash so nekoj stvari ja sho igram samp tolku vreme ne pamtam za 1 lik da ima 40 temi u rok na 3 dena ako mislish site sme nie retardirani okej + negov clen pravi rp2win OD 1 udar krsi staklo nit try nit nisto /vleci /cuff /wl begstvo od mvr a nikoj ne ni begase i toa e rabotata na pd
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/2kiPoGK

НАСЛОВ : Жалба од лидер Nick-Name

одговорено ти е и на Discord и тука нема никакво прекршено правило
од лидерот.