Loader

RP 2026???

Started by Kaiden Mccarthy, Mar 25, 2026, 12:50 AM

Previous topic - Next topic
Mar 25, 2026, 12:50 AM Last Edit: Mar 25, 2026, 12:56 AM by Kaiden Mccarthy
Да , ја сам тј што има 2000 прегледа у рп дискусију , нема везе идемо даље и да се надовржемо на овј НАЈДОБАР и НАЈРПЕСКИ оглас , 2026 RIP RP you will be missed

А ако сака некој да бидне У iron wolfs слободно га тражите дечка или лидери , над народну вила  :-X  :-X  :-X

Mar 25, 2026, 12:54 AM #1 Last Edit: Mar 25, 2026, 01:00 AM by Kaiden Mccarthy
CHILL BRO MY GIRL IS ON THIS APP
SLOW DOWN U DOING TOO GOOD

https://mrp.mk/forum/index.php?topic=10350.0

za razliku od tebe nemam izbrisano gmod 5min pred open
Giussepe Anderson MUNEM

Quote from: GiussepeA on Mar 25, 2026, 03:40 AMza razliku od tebe nemam izbrisano gmod 5min pred open
Giussepe Anderson MUNEM
nikoj tebe ne te spomna pogore dechko , ti ne si ni napravija gmod za da ga izbrishesh , uzhivaj tamo rpaj si iron wolfs xddddddd

Буває, стоїш перед плитою й думаєш: зробити щось звичне чи експериментувати?. Там рецепти такі, що хочеться одразу бігти на кухню. Кожен рецепт уже кимось приготований і схвалений.

Знайдуться й прості сімейні обіди, і цікаві експерименти. Наприклад, курячі ніжки з журавлиною та медом — звучить незвично, а на смак — справжня знахідка. Є й десерти: вершкове суфле, ванільний кекс, арахісова халва. Загалом, є де розгулятися і пошукати натхнення.

Іноді найцікавіше — це дрібниці: рецепт домашнього майонезу або хрустких грінок із тунцем. Текст живий, без зайвої "правильності" — читається легко.

Словом, якщо на кухні хочеться трохи різноманітності — ось вам адреса. Усі подробиці знайдуться за посиланням titaya.kherson.ua. І, хто знає, можливо, один із цих рецептів оселиться у вашому щоденному меню надовго.

Jaka ekipa se i El capucino od ballas trgovecot so oruzje https://imgur.com/a/J1KtZVZ
me ubiva pred 4-5 clena a ovoj mi dava uninvite ck otvori se zemjo progolti gi rperive ...

Quote from: Myles on Mar 26, 2026, 01:17 AMJaka ekipa se i El capucino od ballas trgovecot so oruzje https://imgur.com/a/J1KtZVZ
me ubiva pred 4-5 clena a ovoj mi dava uninvite ck otvori se zemjo progolti gi rperive ...
vidi mu ga ick i sve ke ti e jasno ..

Mar 27, 2026, 02:21 AM #7 Last Edit: Mar 27, 2026, 02:28 AM by heavenly
Веќе искрено нема никаква симулација. Сѐ се сведе на тоа новите деца да не знаат ни што прават, а се прават дека водат некаква ,,сериозна" организација. Јас од почеток си играв стриктно по правила, со вистинска LSPD/Law Enforcement симулација – процедури, комуникација, реален пристап. Не измислував, не глумев, туку се трудев да биде како што треба.

И на крај? Ме исфрлија од фракција без никаква реална причина.

Во меѓувреме, нивната ,,симулација" моментално се сведува на поставување препреки и сопирање коли како да сме во 2015 година. Нема развој, нема логика, нема структура – само хаос и глупости што одамна требало да се надминат.

И после нека ми зборуваат за симулација.

Fact: Да почнам да им објаснувам за вистинската LAPD симулација, процедури, кодови и да се сведат Manuals, ќе не знаат на која страна да фатат и од која страна ветар ги дува..
Ни официјална тема немаат lspd да им видиш барем нивнитe акции на единицата ''ЕОСА'' xd..

позз
former chief of police