Bloods , Crip Killer

Started by Josip Broz, Jun 11, 2026, 12:04 AM

Previous topic - Next topic

(Bloods) се една од најпознатите и најнасилните улични банди во Соединетите Американски Држави. Бандата е основана во Лос Анџелес, Калифорнија, при крајот на 1960-тите и почетокот на 1970-тите години. Главната причина за нивното формирање била одбрана од ривалската банда Крипс (Crips), која во тоа време брзо се ширела и ги тероризирала помалите локални банди. Главниот заштитен знак на Bloods е црвената боја. Членовите носат црвена облека, спортски јакни и црвени марами (bandanas).

" И следечи пут када закасните има ја да вас бијем појединачно "

нааајс
I'm not here to please anyone but myself.

Carlick живее во комплексот со станови во Глен Парк , конечно собра пари да се пресели во него. Пред тоа живеел со својата баба во Џеферсон.

Следам  :o

Since 2014

ааа синн пред мене акцииве ги кладе  :P се гледаме за 10 дена Carlick чекам робааааааааа

Since 2014

kako sprija vevcanska sam >_<

помалку текст ова е премногу не се познава убаво. ( на одредени слики )
- главниот дел од rp-то ти треба.

Ми се допаѓа трудот кој го вложуваш во темата, продолжи така. Би ти дал само позитивна критика.

Не користи текст поголем од 2 и не го задебелувај. Задебелувањето би било идеално за да се потенцира
одреден дел. Внимавај на интерпункцијата на текстот и труди се да бидеш по директен во тоа што го
симулираш, со цел да се намали текстот кој ја опфаќа сликата и да биде прегледно и читливо. Можеш да
користиш подолги реченици или да го катнуваш текстот кој не е толку битен за на сликата.

Многу пореалистично би било да гледаме локални crews, neighborhood gangs или целосно оригинални групи
со сопствена приказна, територија и развој. Тоа би донело повеќе креативност, подобар roleplay
и помалку копирање на веќе видени концепти. Наместо секоја нова фракција да биде Bloods или Crips,
би било интересно да се создаваат сопствени организации кои ќе се развиваат преку RP и ќе имаат свој идентитет.