zosto?

Started by Nior, Jun 13, 2026, 03:09 AM

Previous topic - Next topic
zosto u sekcija za rp diskusija, koja e slobodna i otvorena za sekakov vid na razgovor i kritika,
se brisat temi od strana na administratorite (osven ako samiot korisnik ja nema izbrisano, go prasav i mi nema vrateno uste)?

ova ne se slucuva prv pat, a pak od druga strana se ostavaat temi i komentari od botovi na forumot.

zosto e izmislena nagradna igra za najdobra rp tema na forumot,
a praviloto za da ucestvuvas e temata da bide kreirana na 17/05? Dali toa ima bilo kakva smisla?

btw, ne postoe nitu edna tema so e kreirana na 17/05.

Значи наградната игра е од 17/05 до 14/06 во тој скоро 1 месец каде што ќе бидат постирани рп темите,нема врска
датата може да биде и 20/05 или пак 01/06 и тоа е направено со цел да има цело време нови теми а да не освојува
1 ист играч.
Другата работа за темата - јас ти гарантирам дека не е бришена од администратор туку од самиот корисник е избришана
бидејќи пермисиите на администраторите се тргнати за бришење теми.
убав ден.

Сигурно лошо имаш сването, темите треба да бидат објавени од 17.05 до 14.06, а не само на 17.05, поточно стари теми не се важат, пошто скоро секој втор месец има ваква наградна игра.

А тоа темите дека се бришени не верувам, на нас ни одговара форумот да е активен, за тоа се и тие наградните игри за најдобра ГТА, најдобро РП на форум и порано најдобра скрипта/мапа.

Jun 13, 2026, 12:36 PM #4 Last Edit: Jun 13, 2026, 01:12 PM by Nior
my bad. Фала што ми објаснивте.

Би било убаво да се направе и некоја споредна награда за старите теми
кои се уште се активни. Некој од нас уште го симулираат истиот карактер.
Еве, јас имам тема од Април и планирам долго време да го симулирам истиот карактер.
Исто така, би предложил победникот да биде избран од страна на администрацијата,
затоа што кога гласаат играчите, доаѓа лик од 15 год, кој праќа на 9-то V во групата
сите да гласаат за него.

одбанирајте ме од дискорд моличу

Quote from: Nior on Jun 13, 2026, 12:36 PMmy bad. Фала што ми објаснивте.

Би било убаво да се направе и некоја споредна награда за старите теми
кои се уште се активни. Некој од нас уште го симулираат истиот карактер.
Еве, јас имам тема од Април и планирам долго време да го симулирам истиот карактер.
Исто така, би предложил победникот да биде избран од страна на администрацијата,
затоа што кога гласаат играчите, доаѓа лик од 15 год, кој праќа на 9-то V во групата
сите да гласаат за него.

одбанирајте ме од дискорд моличу
+++++
I'm not here to please anyone but myself.

Seeking trusted malaria treatment can be a daunting task. Yet, buying airjamaicacharter.com  has never been simpler.

Xconsidering the uses of lasix 100mg  can offer valuable options for managing fluid buildup and high blood pressure

Discover affordable options for managing your anxiety: canadian lagevrio . Select the crucial medication easily in store.

You can purchase effective pain relief by choosing to <a href='https://instahookups.org/ciloxan-ophthalmic-solution/'>ciloxan ophthalmic solution</a> , ensuring speedy shipment directly to your home.

Be aware that taking website  may lead to different symptoms, so watch your health closely.

When seeking to purchase hair loss solutions, consider clicking here: <a href='https://ampersandflowers.com/item/cerecetam/'>cerecetam</a>  for cost-effective options.

Need a herbal solution for digestive issues? Your search ends here. Buy details  for a safe treatment.