Неосновано ставање лисици и задржување од страна на Ray_Sceri

Started by captain_nick, Jun 24, 2026, 08:27 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Captain_Nick
Nick_Name на лидерот што се жалите : Ray_Sceri
Образложение за жалбата : Играчот Ray_Sceri ме стави во лисици без никаква оправдана причина. Во ниту еден момент не покажав намера да избегам, да пружам отпор или да претставувам каква било закана што би го оправдала таквиот потег. По ставањето на лисиците, продолжи да ме задржува против моја волја и јасно стави до знаење дека ме користи како средство за да изврши притисок врз друг играч да се предаде. Сметам дека ова претставува злоупотреба на овластувањата и непотребно ограничување на мојот карактер без валидна RP причина.
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://drive.google.com/file/d/1kdHfEkUWVzNl1hxeOP7rjfcm-6u1xPI0/view?usp=sharing

Strasno ponasanje od strana na admin, mnogu jak (non)rper, kazna i zabrana za bilo koja org.......

Дополнително, Ray_Sceri му изјави на администратор дека сум се обидел да избегам, што едноставно не е точно. Како што јасно се гледа на приложеното видео, во ниту еден момент не се обидов да побегнам ниту покажав намера за бегство. Оваа изјава е неточна и е директно спротивна на доказите прикажани во видеото.

Bez nikakvo Pull Over daj da vidam vozacka , lidero se ponasa kako ulicat a ne kako PD chief , zasluzuva 0

Се гледа на видеото дека сте почнале да бегате, доволна причина е за да ви стават /cuff, ти прво си избегал па си се вратил, коа веќе еднаш си избегал џабе е се. Сепак лидерот ќе биде опоменат за понашање, а вие ќе бидете ставени DH заради OOC при RP и MG. Катанче.
I'm not here to please anyone but myself.