𝕲𝖗𝖔𝖛𝖊 𝕾𝖙𝖗𝖊𝖊𝖙 𝕱𝖆𝖒𝖎𝖑𝖎𝖊𝖘

Started by Bun4esk1, Aug 12, 2026, 06:03 PM

Previous topic - Next topic

GSF (Grove Street Families) е улична банда основана во Grove Street, Los Santos. Препознатливи се по зелената боја, силното братство и лојалноста меѓу членовите. Нивната главна цел е да ја заштитат својата населба, да го прошират своето влијание и да го одржат угледот на бандата. GSF функционира по јасна хиерархија, каде што секој член има своја улога и обврски. Почитта се стекнува со дела, а лојалноста кон бандата е најважното правило. Членовите секогаш стојат еден зад друг и го ставаат интересот на семејството пред личниот интерес. Мотото на GSF е дека Grove Street не е само место за живеење, туку дом што се брани по секоја цена.

QuoteTyrese 29 годишен афро-американец, познат по својот ладен карактер и почитта што ја има кон своите блиски. Деновите најчесто ги поминува на баскет , слушајќи музика и дружејќи се со својата екипа.

овие слики се едитирани од страна на Jaylen Carter

Dobro e no , povekje izgleda na karakter develop od kolku na gang. Probajte povekje kako drustvo da rpate ne kako poedinci. Pozitivno kazuvam

Quote from: Josip Broz on Aug 16, 2026, 07:20 PMDobro e no , povekje izgleda na karakter develop od kolku na gang. Probajte povekje kako drustvo da rpate ne kako poedinci. Pozitivno kazuvam
Знам но ова е почеток само

box mecevite se ilegalni i nema logika da postavuvate flaeri po gradot. Treba so nekoj key words da go opiseto toa i da go reklamirate primer " Kantar / Kilaza "