Zalba do pametnio Josip Broz

Started by SAMP4TO, Aug 24, 2026, 09:09 PM

Previous topic - Next topic

Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Gavrilo Princip
Nick_Name на администраторот што се жалите : Josip Broz
Образложение за жалбата : Вака сега, нели отидовме со полицјата на ИЦ Евентот и сега Josip Broz рпаше дека вади нож и оди кон таа горе што тверкаше и сега, Nick Shaddy лидерот на полицјата пишаше на " /r Probajte nekako od pozadi neprimetlivo mu idete, i prtnete go." потоа јас изрпав се тоа дека одам позади и паметнио отвара ООЦ вика " Only RP2WIN ", после тоа некој го дмна и после неколку секунди без ON искористување админ команди у своја корист додека е ОФФ (AA) и ме става ДХ 2саата потоа ме унинвајтна Nick Shaddy за RP2WIN - Сакам да сум /unprison од затвор затоа што овде немам јас ништо направено погрешно сакам да се разговара со паметнио Joip Broz.!
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/UcJL14O

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Josip Broz

Decko drzam zaloznik so noz i nekolku pati pobarav pari na koj nikoj ne mi vrati nisto.
Pisam /me go stega nozot na vratot od kurvata. Ti so " /me neprimetlivo odi pozadi J.B i go turga voedno mu go zema nozot " sakas da ja resis sitoacijata?
Ako ja drzam taka nema poinakov nacin sem da mi gi dade parite a toa deka so si go napisal na /me nema vrska od rp zatoa i si uninv od LSPD deka ima cisto RP2WIN.

Quote from: Josip Broz on Aug 24, 2026, 09:13 PMDecko drzam zaloznik so noz i nekolku pati pobarav pari na koj nikoj ne mi vrati nisto.
Pisam /me go stega nozot na vratot od kurvata. Ti so " /me neprimetlivo odi pozadi J.B i go turga voedno mu go zema nozot " sakas da ja resis sitoacijata?
Ako ja drzam taka nema poinakov nacin sem da mi gi dade parite a toa deka so si go napisal na /me nema vrska od rp zatoa i si uninv od LSPD deka ima cisto RP2WIN.

Дечко врска од живото си немаш, како прво искоритуваш админ команди затоа секако дека треба да си казнет.. како второ го глеаш ли Nick Shaddy што напиша во /r? - https://imgur.com/Mrz9ztg

Правилно си казнет има RP2WIN, админот нема да биде казнет катанче.