zalba za lideri Xarry_Potter i John_Lopez

Started by KUROV, Jan 31, 2025, 06:51 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name : Nick_Black
Nick_Name на лидерот што се жалите : Xarry_Potter John_Lopez
Образложение за жалбата : Vaka jas si rabotev tender nebev ni osomnice ni nisto tie ida vika sumlivo lice sum bil jhon go zema tazerot bez nikakva opasnost puka ocekuva rp reakcija a xarry mi stava lisici i pocnuva da me vleca me nosa pd jas ne vleguvam me vleci za arrest mi stava wanted od nigde nikade ni licna zede za to ni nis direk nosi centralen i me pika vzatvor jas vomene nemam ni droga ni mats ni seme ni pmats nisto sumlivo lice sum bil najgolemo iskoristuvanje na mvr cmd i da mi objasna kaj go ima ova da pojda na gradezno rabotno mesto i mu prdnalo da vida koj se sumlivi lica
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://imgur.com/a/wFaxcw7

Jan 31, 2025, 07:11 PM #1 Last Edit: Jan 31, 2025, 07:14 PM by John lopezz
Prvo imame ic Pricina, Jack Smith te prijavi deka si mu vperil oruzje, vtoro ponasanjeto tie 0 sprema MVR lice, treto ooc otvaras u sred rp, cetvrto sakas u ooc da ti kazeme zaso te vodeme stanica, petto ti odbivas da rpas samo na razgovor ke te odnesevme u stanicata ti odbivas rp i arrestan si toa e :-*

drugar nebidi zabegan akaunto e 2 lvl nemozam ni gun da nosam se slusas zboruvas ne se praj jak nemas nikakva pricina ova seto go izmisli pukas tazer od nigde nikade cuff mi prajte duri rabotam pricinive ti se zanigde i normalno ooc ce otvoram ko vo 10 sekundi tazer i cuff naednaas mi prajte i me vlecite stavate wanted bez nikakvo rp i pritvor taka oti vi teknalo a jas toj nenigo poznavam

Na slikite jasno se gleda deka Xarry kulturno ti pobara Licna karta ti kurces se kur ova ona, bez razlika dali si imal oruzje ili ne nie sme dolzni da reagirame, pak ke ti kazam nemase da bides arrestan ako dojdes so nas do stanicata, slobodno pitaj go igraco imam i slika kaj so te prijavuva tebe, Ocigledno igras za Imot pa ne ti se rpa..  :-X

Ja za so sakam ce igram pokazija slikata da ja vidam ovde ajde i ce vidime i na so reagirase na so zbornav samo ako e taka togas i puska izvaj sleden pat koce reci nekoj zdravo ispukajgo ne vi se zakaniv po zivot nis

Vidi vaka sega mene ne me interesira dali e 3 level nemozam ja da gledam preku ooc koj level e, i 1 level da e pak ke odeme, treba edno da razberete deka nie ne ojdeme da go apseme ojdeme kulturno da go povikame na razgovor, dali drugio igrac laze dali ovoj nemal oruzje nasa dolznost e da provereme bez razlika dali e 1, 2,3 level, na slikite Jasno se gleda kaj so Xarry kulturno mu bara licna karta toj odbiva sorabotka, ako nejke milom togaj silom  ;D

se prajs pameten ama mnogu si glup soako si lider mozoko ne go koristis

Nikoj ne te navreduva drugar gleda se koj e glup po ponasanjeto, moze da pretpostavam deka si 14-15 godisno kidarce😄

Itno lecenje zatebe brat drugo nisto ;D