Problem so pari

Started by Richardo_Delega, Feb 02, 2025, 08:49 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :
Ваше Nick_Name : Richardo_Delega
Доказ дека е ваш акаунтот : moj e
Објаснување за каков проблемот : Pred da bese poslednio update, koga prefrlas pari na nekoj na /transfer ti zima 10% kamata. Pred dve nedeli trebase da mu prefrlam pari na Patrick za kola i u bankata mu gi prefrliv i mi zema 10% kamata, mu prefrliv 12m i me stavi u minus -1.2m u banka. Sega ima nov update i kamatata na transfero e namalena. Na slikite moze da se vide deka od koga mu gi prefrliv parite mi zema kamata 10% jas da znaev deka ima kamata 10% nemase da mu gi prefrlam preku banka,nigde ne mi kaza pred da mu gi prefrlam parite deka ima kamata. Pa ako moze da mi go ispolnete minuso u bankata.

Ja dokazi deka sega imam -1.2m$ u bankata, pricina zaso mislam deka treba da mi se vrnat zatava oti nigde ne mi kaza deka ima kamata 10%,i od koa mu gi prefrlih parite na patrick 12m mi kazuva deka ima kamata 10% i pravo me stavi 1.2m u minus u banka. Samiot predloziv na Josif da ja namali kamatata i sega e namalena.
Докази (слика/видео) : https://imgur.com/a/SiBmCTt

Knowledge comes with a cost.
Support Administrator
ONE AND ONLY

Toa si e pravilo odamna, kamta imash i u realen zhivot nema zoshto da ti se vratat pari.