[RP2WIN + ISK MVR CMD + NON RP + PG] - Quicky Promes

Started by Lorenzo Ferretti, May 12, 2025, 01:22 PM

Previous topic - Next topic
May 12, 2025, 01:22 PM Last Edit: May 12, 2025, 01:51 PM by Lorenzo Ferretti
Ваш NickName : Lorenzo
Левел: 10
NickName на тој што крши правило : Quicky Promes
Причина : RP2WIN + ISK MVR CMD + NON RP + PG + OOC Pcovki(TESKI) - Детално прочитајте го чатот од првата слика па се до последната слика.
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://imgur.com/a/WZVo5fd

rez
ke staam dokazi za sve za majmunov ovoj ssamo slikal toa so mu odg

May 12, 2025, 01:44 PM #2 Last Edit: May 12, 2025, 01:47 PM by Lorenzo Ferretti
Quote from: Capppo on May 12, 2025, 01:43 PMrez
ke staam dokazi za sve za majmunov ovoj ssamo slikal toa so mu odg
stavaj za sto sakas se e staveno nema fazla so da dodajs nema nisto ni so da odzemis.
Да видиме која е ИЦ Причината за да ми идиш и вака да ми се понашаш во Елите Малл.

Gi razgledav admin ne treba dokazi da stavam IC pricina te zastanuvam begas /me go ignoriras ova ona u sred rpto ides afk 100pati ako sum kaznet za ova sve ke stavam i ja a krvta da ti ja ebam sto mestis nepismen eden ima na slikite kako so me do ti pisuvam sve i kako pronaogjam rab vo tebe a ti sam si se mesits na slikite ima kako ja rpam kako te stavam u kola i od ednas ti na sledna slika kaj tebe u kola f bravo :D

May 12, 2025, 03:00 PM #4 Last Edit: May 12, 2025, 03:05 PM by Lorenzo Ferretti
Quote from: Capppo on May 12, 2025, 02:46 PMGi razgledav admin ne treba dokazi da stavam IC pricina te zastanuvam begas /me go ignoriras ova ona u sred rpto ides afk 100pati ako sum kaznet za ova sve ke stavam i ja a krvta da ti ja ebam sto mestis nepismen eden ima na slikite kako so me do ti pisuvam sve i kako pronaogjam rab vo tebe a ti sam si se mesits na slikite ima kako ja rpam kako te stavam u kola i od ednas ti na sledna slika kaj tebe u kola f bravo :D
druze postavi oti ce si lezis klaj si navreme ako imas dokazi za da se spasis oti ova so go pisa ne e dokaz za unprison ili nesto slicno. A toa so /me /do sam taka ko ce sakas ti sam rpaj si vaka ne ti rpam posto nemas nikakva IC pricina za da me apsis da ti kazam jas. A toa deka me zapiras si go izmisluvas sam mozi na slikite da vidat vreme kako zapocnuva seto i koe vreme catot e slikan dokolku imas nekakvi + dokazi ocekuvam da postavis i da bidi kaznet toj so prekrsil pravilo pozz ubav den i ne karaj mn oti ban na forum mozi da dobijas.

Играчот е веќе казнет. лоцк