Los Boyos - United in violence.

Started by AnderHerrera, Jan 16, 2025, 02:50 AM

Previous topic - Next topic

Los Boyos е криминална група која потекнува од Нуево Ларедо, Мексико, моментално ја контролира подземната сцена на Лос Сантос. Нивната моќ се протега низ проституција, коцкање и трговија со дрога.Tие ги владеат улиците,а нивните операции се темелат на елиминација на секој што ќе им се најде на патот.Los Boyos има широкоразвиена криминална мрежа која започнува во Нуево Ларедо, Мексико, и се протега до Лос Сантос.

QuoteLa Casa Roja е престижен бар во Лос Сантос, кој, иако изгледа како елитно место за забави, е познат по својата вклученост во криминални активности. Во неговите приватни простории, гостите можат да се вклучат во нелегални игри на среќа, коцкање на високи стапки, но и во други подземни активности. Барот е исто така место каде што се врши трговија со дрога, а проституцијата се нуди како дел од тајните услуги за одредени гости. Со својата дискретност и експертски управувана мрежа, La Casa Roja е центар за криминалците кои бараат сè од забави до нелегални трансакции, далеку од погледите на властите.

Jan 16, 2025, 03:55 AM #3 Last Edit: Jan 16, 2025, 07:43 PM by AnderHerrera

Изгледа интереснооо, следам
I'm not here to please anyone but myself.

taman kje te pofalev koa vidov LSRP+ se razocarav prodolzi so Photoshop

Quote from: Venok. on Jan 21, 2025, 11:45 PMtaman kje te pofalev koa vidov LSRP+ se razocarav prodolzi so Photoshop
Edno RP e so LSRP+ samo  , me mrzese ig da idam, nema da steti na simulacijata.

Quote from: AnderHerrera on Jan 22, 2025, 10:25 PM
Quote from: Venok. on Jan 21, 2025, 11:45 PMtaman kje te pofalev koa vidov LSRP+ se razocarav prodolzi so Photoshop
Edno RP e so LSRP+ samo  , me mrzese ig da idam, nema da steti na simulacijata.
stavaj stroke brat i na -3 fontsize rpaj bolje kje ti ispagjat RP akciite toa e predlog od mene kako sakash prodlozi glll