[Поплака] Stefan

Started by Castle Troy, Jul 15, 2025, 03:13 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name : Castle_Troy
Nick_Name на администраторот што се жалите : Stefan
Образложение за жалбата :
Здраво, јас сум нов играч на вашиот сервер но тоа незначи дека незаслужувам правда.
1. Јас ставам играч да биде казнет за RP2WIN, DM во Safe Zone и на тоа играчот е казнет од страна на Админ кој се разбира во симулации, после 2 дена админот без никакво познавање на симулации доаѓа и го вади играчот од ДХ со неписмено објаснување на форум. Мислам дека како High админ треба да покаже подобро него останатите админи.
Што се случи за јас да го пријавам играчот?
- Симулирам LSPD и го уапсувам играчот со RP причина околу 20мин/ 1година да симулираме (не се сеќавам).
- После излегувањето од DH истиот играч доаѓа и ме удира од назад во кола, јас почнувам да снимам и симулирам со играчот (Тука веќе и RK се смета бидеќи нема ниту 24сати поминато тој доаѓа да се одмазди).
- Се наоѓаме до ПД огласник, се е згради и плус наведувам во /do дека имам камера прикачено на карактерот.
- Ми одговорил админот ,,Имаш напишано повеќе /me :)" ... Другар јас напишав доста /me ама незнам дали имаш проблем со видот, јас за друго го пријавувам, Го пријавувам поради тоа што кога симулира /me go vadi oruzjeto, repetira, puka cel sarzer vo troy, ТОА СЕ 3 АКЦИИ ВО ЕДНО /me. Играчот на тоа одговара на форум ,,Јас РЛ нема да чекам вадам и пукам" - Се тоа е океј ама јас кога те гледам дека вадиш би ти се нафрлил, симулирам ЛСПД секојдневно во такви акции.
Но тука немам време тоа да го направам, тоа е проблемот. Еве да речиме нема ДМ ама тоа е РК бидеќи доаѓа одма по 20 минути.
ПРАШАЊЕ до љубезниот админ: Дали ти во реалност доколку си сиромав (Симулира банда) и те затвори некој 1година би убил полицаец??? Лежат по 20години па немаат врска со полиција, луд ли си??

СОВЕТ: Го замолувам администраторот да не се занесува туку нека остави да играме, дојден сум на серверот да играм со пријатели а не да се расправам со него.

- Разбирам е голем администратор но тоа не му дава за право да се занесува, сепак сите сме доброволно тука.

- И јас се почуствувам неубо кога видов колку е казнет играчот, несакам да биде казнет ИЧ бидеќи не сум местач, јас пријавив поради тоа што админ ми рече стави слики одма.

- ОВАА ТЕМА НЕ Е НАПРАВЕНА ЗА ИГРАЧОТ ДА БИДЕ КАЗНЕТ, оваа тема е за АДМИНОТ ШТО СЕ ПРАВИ ,,НЕПИСМЕН" или што покажува колку знае.
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://mrp.mk/forum/index.php?topic=3989.0

Razbrano,resheno ingame so Castle Troy :)