Zalba do Arthur i Caso

Started by Larcuzo, Feb 07, 2026, 12:14 AM

Previous topic - Next topic
Quote from: Castle Troy on Feb 07, 2026, 12:50 AMНете разбирам  ::)
Слободно речими јас ќе ставам видеа/слики да не полнеш ПЦ секако снимам.
На сликите се гледа дека те прашувам зошто си станал толку покварен? Нели бевме другари и РПавме? И ти без срам и тоа го сликаш? - Нете разбирам што ти е цел

На серверов одкако сум дојден несум бил ставен во DH освен за навреда на администратор.
Мислеш дека ќе си допуштам поради еден обичен играч да прекршам правило?
Што гледаш ти на сликата што ја стави еве сега неправилно?

celta mi e jasna da se trgnes od PD

Па сега ќе ти се додаде и за вчера за /q при RP.

Feb 07, 2026, 12:53 AM #17 Last Edit: Feb 07, 2026, 12:56 AM by Anonimo
tolku od mene vo ovie replayi, neka olduci admin 10 - bidejki jas nit sum pocnal prv da stavam poplaki za niv tuku oni za mene , i vekje nema da trpam da sedam dh radi nonrp od strana na drugi igrachi.. vo idnite riplei ne ocekuvajte odgovor - golem pozdrav!

vaka celta ne mi e ni eden od liderive da bide 0/down - ednostavno samo da bidat smeneti na druga organizacija - dodatok https://imgur.com/a/fmwGFNg

Незнам каков одговор очекуваш од страна на Leader Manager  :-\
Битно ми е ти да си добар и да несе замараш толку за игра, сепак си дете.

Те очекуваме да бидеш дел од нашите наредни симулации  ;D

Quote from: Anonimo on Feb 07, 2026, 12:52 AM
Quote from: Castle Troy on Feb 07, 2026, 12:50 AMНете разбирам  ::)
Слободно речими јас ќе ставам видеа/слики да не полнеш ПЦ секако снимам.
На сликите се гледа дека те прашувам зошто си станал толку покварен? Нели бевме другари и РПавме? И ти без срам и тоа го сликаш? - Нете разбирам што ти е цел

На серверов одкако сум дојден несум бил ставен во DH освен за навреда на администратор.
Мислеш дека ќе си допуштам поради еден обичен играч да прекршам правило?
Што гледаш ти на сликата што ја стави еве сега неправилно?

celta mi e jasna da se trgnes od PD
U pd ne odlucuvas ti dali ke sme trgnati ili ne , kako sto znaes i sam samoto /cuff ima /me procitaj pravila u serverot , imam sliki od ist slucaj koga rpase ti pd kako si rpal taka da ne se opravudvaj so vakvi slucaji , dh ne sum staven od admin niednas ili pak ne me ima u kp kako sto te ima tebe sekoj vtori den za da se bunes od mene ili pak isto od CASO , taka da ne placi na sekoe ebeno rp pak ke ti kazam ubava vecher.

Додаток на што? - Неразбирам

Те сакам затоа срце сум ти пратил (приватна порака)
На втората слика покажуваш како прекршуваш правила на сервер и си казнет?
:-[

играчо е undercover правилно си затворен, не си 2 или 5 саата затворен 1 саат си, катанец