Poplaka Anthony Luchhese

Started by John lopezz, Feb 21, 2025, 02:16 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name :John lopez
Nick_Name на администраторот што се жалите : Anthony Luchhese
Образложение за жалбата : Cera vo 2 saat vo polnokj imav Ic zakacka so bloods, Mi rpat deka vadat palki i po kola mi mavat, Izrpav deka vadam glock od ranec (LCN sum inv) I imav 4 slota so gun pogreska iskara mp4 i izdma eden od bloods, Admino Anthony Luchhese stava me prison za DM i u ic mi vika BATE DH KE SI LEZES PAK VADI MP4 NESTO GLOCK, Forum kazneti igraci od Administrator nema, Ja si ja odleza kaznata ali drugite admini glupi li se so stavat Dokazi na forum toj se prave kako da e gospodar na servero.
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :

Proverete logovi, posle ke stavam F8 sliki podetalno

Duri sega stava sliki na forum, taa edna slika ne mu e validna, Kako so znam prasuva se pricina za DM ne odma da prison

Drugar4e namene mi e dovolno DM WARN i igraco so leze na zemja za da te stavam za DM ponatamu so ne ti e jasno mozes ig da me najdes da ti objasnam , nogu sum pominal takvi kako tebe pa ke mi vikat greska dm :)

Feb 21, 2025, 03:59 PM #3 Last Edit: Feb 21, 2025, 04:00 PM by John lopezz
U 19:00 jas ke pratam sliki tuka, ti kaj so mgas i kaj so provociras, Ja ne kaza deka e greska DM imam rp ja za toa dm, ne bese nameren. Ne sum edinstven so se zalem od tebe ti si davas za pravo da praes so sakas, Ti civil ne treba da bides a ne admin pozz. Za samo 3 dena ima 4 poplaki od tebe. Da vidam na drugite poplaki so ke se iskaras

За доказ се смета DM WARN и тоа што наведил админот така да нема што тука да се прави . Лоцк