Never ride faster than your guardian angel can fly.

Started by heavenly, Oct 14, 2025, 02:40 AM

Previous topic - Next topic

IF NOT US, THEN WHO?

#LSPDMETRO
former chief of police

Oct 20, 2025, 02:06 AM #16 Last Edit: Oct 20, 2025, 02:11 AM by heavenly
Очигледно некој личности се премногу емотивни на темата ''реалност'' и тоа ги повредува многу, овие 2 недели колку сум во оваа факција, симулацијата се дигна поради мене и 3ца други дечки, но ете сме. До сега никој не активирал Metro Division се додека јас и Danny не активиравме, но ете, на некого не му се допаѓа.

Моментално сум исклучен од факцијата, симулацијата се прекинува на одреден период, да дојдам до одговор, зошто?

Администартори кој го читат ова, сеуште нема потреба од lock на темата.
former chief of police

Quote from: heavenly on Oct 20, 2025, 02:06 AMОчигледно некој личности се премногу емотивни на темата ''реалност'' и тоа ги повредува многу, овие 2 недели колку сум во оваа факција, симулацијата се дигна поради мене и 3ца други дечки, но ете сме. До сега никој не активирал Metro Division се додека јас и Danny не активиравме, но ете, на некого не му се допаѓа.

Моментално сум исклучен од факцијата, симулацијата се прекинува на одреден период, да дојдам до одговор, зошто?

Администартори кој го читат ова, сеуште нема потреба од lock на темата.

хахахаахааххахахахахаххахаххахахахахахаххахахахах има 2-3 саламни теми на форумов и нормално ние не се цениме, играчи што не знаат да отворат форум водат факции и друго. Искрено не играм до функција ама сепак ми е смешно како овие земаат лидери без тронка знаење на рп ниту тронка искуство, а овие којшто се заслужни за таа фунцкија лидер не им се дава воопшто внимание на нив.

Интересно беше, до некаде..

end.
former chief of police