(NONRP + PG) - Kiko_Walker

Started by Richardo_Delega, Dec 28, 2025, 05:55 PM

Previous topic - Next topic

ФОРМУЛАР:
Ваш NickName : Richardo_Delega
Левел: 70
NickName на тој што крши правило : Kiko_Walker
Причина : PG, NonRP ,imav wanted level i ovoj doagja do mene i me vadi od voziloto so /vleci,a voziloto zakluceno, nikakov roleplay pred toa dali imam pojas ili ne,i dali e zakluceno ili otkluceno voziloto bez nikakov roleplay i najavuvanje zosto me sopira pravo so vperuva pistol me /vlece i avtomatski izleguvam od voziloto, mi stava /cuff i me vovlekuva na MOTOR??, nevozmozno na motor da me apsi??
Доказ(слика/видео-задолжително) : https://imgur.com/a/ZC5gfkC

Knowledge comes with a cost.
Support Administrator
ONE AND ONLY

Џабе покушаваш да наместиш све е со ролеплеј одработено. Ти треба да бидеш казнет за отварање ооц при рп што се гледа на сликите. А и да пратам слики ја треба кај шо ми праќаш смс-и дека ти не си рпер џабе те бркам и слично.

Dec 28, 2025, 07:33 PM #2 Last Edit: Dec 28, 2025, 07:35 PM by Richardo_Delega
Quote from: Kiko_Walker on Dec 28, 2025, 06:14 PMЏабе покушаваш да наместиш све е со ролеплеј одработено. Ти треба да бидеш казнет за отварање ооц при рп што се гледа на сликите. А и да пратам слики ја треба кај шо ми праќаш смс-и дека ти не си рпер џабе те бркам и слично.
,ne pokusavam da namestam tuku ubavo se gleda na slikite deka pravis nonrp i pg, me vrzuvas na motor i me apsis na motor, dali e vozmozno toa vo rl, otvaram ooc pri rp,a nema nikakov rp, samo doagjas do mene i mi vperuvas gun, nemas nikakov ic da kazes oti si policija i deka treba da zastanam, treba li da citam misli pa da znam so sakas da napravis?

Knowledge comes with a cost.
Support Administrator
ONE AND ONLY

razgleda go slucajo nema non rp, nema pg, lock