Krsenje pravilo zalba 2

Started by vindiesel, Mar 17, 2026, 07:58 PM

Previous topic - Next topic
https://mrp.mk/forum/index.php?topic=10250.new#new
Vo vrska so ova tema pogledni ubavo kaj me fakja mene radar na prvata slika se gleda kaj sto me udara Toj se udira vo mene i me zatvara za koja pricina me zatvara jail be alo so vi e vas ? i neli citas i kolegata mu pisuva duri kaj ti go sobra tie radar nema vrska toa batali ( ZOSTO ME ZATVARA BEZ PRICINA? ) zastanav kulturno mu dadiv sekakvi dokumenti se i svasta mi zima vozacka bez pricina vo RL go ima li ova be alo kako prvo jas sum na glaven pat auuuuuu strasno so koja pricina be? da lezam jail?

1.Во првата слика се гледа дека си возел во спротивна насока и веројатно поради тоа си удрен, не викам дека треба така, но таква била ситуацијата, 2. За причина за затварање како што гледам е поради одбивање плаќање на казна, што на овој сервер е прифатливо бидејќи никој не рпа судија,друга причина може да е поради reckless driving нема за што друго да те затворат, се тоа се валидни причини за да бидеш затворен, доколку мислиш спротивно слободно прати докази на лидер на LSPD па тие нека одлучат доколку тие членови треба да останат во таа организација или не, Lock!