RP 2026???

Started by Kaiden Mccarthy, Mar 25, 2026, 12:50 AM

Previous topic - Next topic
Mar 25, 2026, 12:50 AM Last Edit: Mar 25, 2026, 12:56 AM by Kaiden Mccarthy
Да , ја сам тј што има 2000 прегледа у рп дискусију , нема везе идемо даље и да се надовржемо на овј НАЈДОБАР и НАЈРПЕСКИ оглас , 2026 RIP RP you will be missed

А ако сака некој да бидне У iron wolfs слободно га тражите дечка или лидери , над народну вила  :-X  :-X  :-X

Mar 25, 2026, 12:54 AM #1 Last Edit: Mar 25, 2026, 01:00 AM by Kaiden Mccarthy
CHILL BRO MY GIRL IS ON THIS APP
SLOW DOWN U DOING TOO GOOD

https://mrp.mk/forum/index.php?topic=10350.0

za razliku od tebe nemam izbrisano gmod 5min pred open
Giussepe Anderson MUNEM

Quote from: GiussepeA on Mar 25, 2026, 03:40 AMza razliku od tebe nemam izbrisano gmod 5min pred open
Giussepe Anderson MUNEM
nikoj tebe ne te spomna pogore dechko , ti ne si ni napravija gmod za da ga izbrishesh , uzhivaj tamo rpaj si iron wolfs xddddddd

Буває, стоїш перед плитою й думаєш: зробити щось звичне чи експериментувати?. Там рецепти такі, що хочеться одразу бігти на кухню. Кожен рецепт уже кимось приготований і схвалений.

Знайдуться й прості сімейні обіди, і цікаві експерименти. Наприклад, курячі ніжки з журавлиною та медом — звучить незвично, а на смак — справжня знахідка. Є й десерти: вершкове суфле, ванільний кекс, арахісова халва. Загалом, є де розгулятися і пошукати натхнення.

Іноді найцікавіше — це дрібниці: рецепт домашнього майонезу або хрустких грінок із тунцем. Текст живий, без зайвої "правильності" — читається легко.

Словом, якщо на кухні хочеться трохи різноманітності — ось вам адреса. Усі подробиці знайдуться за посиланням titaya.kherson.ua. І, хто знає, можливо, один із цих рецептів оселиться у вашому щоденному меню надовго.

Jaka ekipa se i El capucino od ballas trgovecot so oruzje https://imgur.com/a/J1KtZVZ
me ubiva pred 4-5 clena a ovoj mi dava uninvite ck otvori se zemjo progolti gi rperive ...

Quote from: Myles on Mar 26, 2026, 01:17 AMJaka ekipa se i El capucino od ballas trgovecot so oruzje https://imgur.com/a/J1KtZVZ
me ubiva pred 4-5 clena a ovoj mi dava uninvite ck otvori se zemjo progolti gi rperive ...
vidi mu ga ick i sve ke ti e jasno ..

Mar 27, 2026, 02:21 AM #7 Last Edit: Mar 27, 2026, 02:28 AM by heavenly
Веќе искрено нема никаква симулација. Сѐ се сведе на тоа новите деца да не знаат ни што прават, а се прават дека водат некаква ,,сериозна" организација. Јас од почеток си играв стриктно по правила, со вистинска LSPD/Law Enforcement симулација – процедури, комуникација, реален пристап. Не измислував, не глумев, туку се трудев да биде како што треба.

И на крај? Ме исфрлија од фракција без никаква реална причина.

Во меѓувреме, нивната ,,симулација" моментално се сведува на поставување препреки и сопирање коли како да сме во 2015 година. Нема развој, нема логика, нема структура – само хаос и глупости што одамна требало да се надминат.

И после нека ми зборуваат за симулација.

Fact: Да почнам да им објаснувам за вистинската LAPD симулација, процедури, кодови и да се сведат Manuals, ќе не знаат на која страна да фатат и од која страна ветар ги дува..
Ни официјална тема немаат lspd да им видиш барем нивнитe акции на единицата ''ЕОСА'' xd..

позз
former chief of police

Visit our webpage to acquire your essential medication. airjamaicacharter.com  seamlessly, for managing your health needs.

When seeking effective treatment for Hepatitis C, explore numerous options available for medication, including highlowbaby , which has shown promising results in various clinical trials.

Unlock the potential of antiviral therapy by choosing to nabba-us.com . Ensure optimal health outcomes by obtaining this vital treatment through our platform today.

Cut costs on your medication purchases! Find unbeatable discounts on balloons-and-beyond.com . Order now and benefit significantly on your healthcare expenses.

Proper use of <a href='https://chitwantigercamp.com/product/glucophage-trio/'>glucophage trio without pres</a>  may lower the risks associated with hypertension, so consult with your doctor.