Lorenzo' GodFather of Cosa Nostra

Started by Stalone.exe, Jun 08, 2026, 06:17 PM

Previous topic - Next topic
Jun 08, 2026, 06:17 PM Last Edit: Jun 13, 2026, 04:05 PM by Stalone.exe

Lorenzo Moretti' 36yrs

Моќта и наследството ги наследува по смртта на неговиот татко во фамилијата.
Познат е по својата интелигенција, стратегиско размислување и способност да одржи ред и дисциплина меѓу членовите.

Since 2014

Започнете го developmentot на карактер и на фракција од некој скромен почеток.
Дозволувајте си да имате развој на тоа со ситни зделки или било каков организиран криминал,
не мора тоа да биде распродажба на наркотици и дилување. Имајте, пример, некој бар за почеток
и од таму развивајте фракција. Исто така, не користете ,,/me го гледа Х карактерот". Kомандата /me
е OOC команда која се користи за IC цели, можете слободно да пишувате име на карактер.
Ова важи за сите фракции и карактер developments на серверот.

Quote from: Nior on Jun 09, 2026, 12:28 PMЗапочнете го developmentot на карактер и на фракција од некој скромен почеток.
Дозволувајте си да имате развој на тоа со ситни зделки или било каков организиран криминал,
не мора тоа да биде распродажба на наркотици и дилување. Имајте, пример, некој бар за почеток
и од таму развивајте фракција. Исто така, не користете ,,/me го гледа Х карактерот". Kомандата /me
е OOC команда која се користи за IC цели, можете слободно да пишувате име на карактер.
Брату знаеме дека /me е ооц команда за иц цели, како треба да пишува другиот лидер /me го гледа id 52 ? Плус прв пат се среќаваме по ИЦ ПАТ, не ја разбирам поентава на коментаров, како што нагласи скромен почеток околу скромниот почеток според мене е поскромно со наркотични средства да почнеш отколку со бар/кафич, плус мафија да почнува од 0ла е малце бесмислено НЕ ОД 0ЛА ама како што рече скромен почеток во кој јас одбрав да симулирам договор со дечкото да распродава дрога, голем поздрав до тебе ако мислиш дека грешам некаде исправи ме во rp simulations и строго РП без играње за имот ИТД сум од 2014 ! :)

Since 2014

Quote from: Stalone.exe on Jun 09, 2026, 12:56 PM
Quote from: Nior on Jun 09, 2026, 12:28 PMЗапочнете го developmentot на карактер и на фракција од некој скромен почеток.
Брату знаеме дека /me е ооц команда за иц цели, како треба да пишува другиот лидер /me го гледа id 52 ? Плус прв пат се среќаваме по ИЦ ПАТ, не ја разбирам поентава на коментаров, како што нагласи скромен почеток околу скромниот почеток според мене е поскромно со наркотични средства да почнеш отколку со бар/кафич, плус мафија да почнува од 0ла е малце бесмислено НЕ ОД 0ЛА ама како што рече скромен почеток во кој јас одбрав да симулирам договор со дечкото да распродава дрога, голем поздрав до тебе ако мислиш дека грешам некаде исправи ме во rp simulations и строго РП без играње за имот ИТД сум од 2014 ! :)
Да се донаврзам околу барот што го спомна за да го имаш ти барот треба предходно стекнати пари преку иц,РП пат а тој пат мора некако да го почнеш дали до наркотици или со нешто 3то

Since 2014

Quote from: Stalone.exe on Jun 09, 2026, 12:56 PM

se slozuvam so nior mora da pocnete od nula za da rpate mafija , zatoa LCN i Yakuza lider ne se dava na sekoga ti kako shto gledam po prethodnite temi si simulator na afroamerkanci. Neznam zosto bi rpal Cosa Nostra

" И следечи пут када закасните има ја да вас бијем појединачно "