John_Lopez i drugite prisutni clenovi od PD

Started by captain_nick, Jul 12, 2026, 01:59 AM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР:
Ваш NickName : Captain_Nick
Левел: 26
NickName на тој што крши правило : John Lopez
Причина : John_Lopez се појавува на нашата точна локација веднаш откако Ryan_Marquez бил повикан на помош. Без никаква легитимација, без да постави какви било прашања или да се обиде да ја утврди ситуацијата, веднаш ни става лисици (cuff). Ваквото постапување остава впечаток дека однапред имал информации за нашата локација и ситуација, наместо да постапува според RP процедурите.

Доказ(слика/видео-задолжително) : https://drive.google.com/file/d/16-6er73aLvN68zrol-HHTjxMK2Ckyjkc/view?usp=sharing

Decko zateknuvame ve kako sadete semki sakas da razgovarame bez cuff a ?

pusti dokazi deka nie sme gi sadile semkite, nie bevme tamu Captain Nick ima panel i otidovme da si sobere strujata so mu ja ima napraeno cel den, ne ja e sobral do sea zatoa sho sme luge so rabota ne igraeme cel den samp kako nekoj poedicni so samo kukat po srw. Tipceto dovaga i odma cuff ni a ni b, i ne osuduva deka toa se e nase bez nikakov dokaz i slicno, semkite ne bea nashi ama ajde dokazi se.

Drugar odi farabj drug be pred tvojo panel semki zasadeni te fakjame na lice mesto i mi vika dokazi odi sisaj ne glumi pameten

Kaj koj moj panel be nemam ja panel nikade, idi vidi slikaj dali e toa moj panel

Недоволно докази лоцк.