Zalba do adminceto Coci shto se pravi naj pameten od site dosta vi beshe !

Started by Christopher, Jul 12, 2026, 06:59 PM

Previous topic - Next topic

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Christopher
Nick_Name на администраторот што се жалите : Coci
Образложение за жалбата : Znaci, vaka predhodno imam staveno sliki od igracot Ronald_Hektox bev do kaj fastfood mojot da si jadam tam zbok krv, toj dojdel do mene slikal i otidel kaj teritorija no ne vlegol vnatre tuku nadvor od teritorija, vadil oruzje me pukal se tpnal Dime do mene posle vika ako te pukal nadvor od teritorija stavi forum ke vidime go staviv forum, imal sum dokaz ama on od tie sliki dve prvo shto dojdel do mene slikal kako afk kao shto sum bil a pred toa sum bil zbok da go stavam forum jas, znaci nee fer koga go staviv forum, Coci videl forumot kao ne bil nadvor od teritorija pa imam sliki be drugare ne gi brishu neka vidaat i golemite admini, odam ig pishuvam pomos dojdel do mene vikam nadvor od teri me dmnal se pravi pameten imas odgovor i toa e toa, a drugiot pak po 2 pat mi vleguva vo kukja i provocira me toj shto me pukal do teritorija, i pak vleguva provocira, vaj ne da go vadi nekako od dvorot normalno kemu kazev kopile shto kur barash u kukjata, kaj mene ili provocirash? si me ubil do teritorija nadvor shto kur sakash, vaj mu veli kazni go ovaj me kazni 1x opomena 8 casa mute znaci nee fer ova shto go pravaat admincijnava od 14 17 18 godinki shto imaat preku vrska ti nekomu da mu  pravish vaka jas ke objavam na fb, da gledaat site igraci shto igraa na serverot da vidat, kakvi admini ima ushte vakvite, kako niv zbok niv poleka begaat igracite, normalno toa gubaat volja poleka a za ova ke vidime, ponatam so njima od sega Admin poplaki kegi stavu da vidime do kaj ke se a znam, deka vaj nema da bide kaznet, ama ke go objavam na fb stranica isto da vidaat site koj e vo pravo koj nee!
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/3EO9Lfv

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name See vekje preku vrski ne lici na server vekje ova, sve bidnalo propalo so ovia mali deca !

https://imgur.com/a/bDGj2PN - тоа што те провоцира иг немаш право да го навредуваш.

lock