Nepravilno kaznet: CASO

Started by Castle Troy, Jul 28, 2026, 02:25 AM

Previous topic - Next topic
Jul 28, 2026, 02:25 AM Last Edit: Jul 28, 2026, 02:29 AM by Castle Troy
Ваш Nick_Name : CASO
NickName на администратор : Lawrence
Објаснување за што сте затворени : Mestenje (navodno sum apsel bez pricina)
Igracot doajga vo interior, nekolku pati e opomenat i pak prodolzuva.
Pocnuva da udira /spank na mene i na Monica_Drive( dovolna pricina za arrest ) + ilegali
https://mrp.mk/forum/index.php?topic=12878.0

ЗАМОЛУВАМ АДМИНОТ ДА ГИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И ДА ПРОЧИТА ДЕКА СУМ КОМЕНТИРАЛ НА ТЕМАТА: ЌЕ ПОСТАВАМ ДОКАЗ ПРЕД ДА МЕ КАЗНИ!
Докази (слика/видео) : https://imgur.com/a/CKI564K

Опоменат неколку пати ;D  ;D  ;D  ;D  , точно 0 пати ме опомена иначе , уште тука? е прашање а не опомена изгледа не моеш да разликуваш тоа од тоа па ете да ти објаснам јас ,прати слики каде што ме имаш опоменувано во стилот ,тргни се од тука сметаш ради тоа и тоа , и да видам јас дали седам намерно или не ? пушти де видео слободно ќе видиме како дојде твојот ЦУФФ дали ме опоменуваше или само искочи ме цуффна , па зема фриск ми направи па одпосле кога најде илегали пиша на /су дека иам илегали , но пред да дојдеш до тоа е НОНРП и многу убаво го знаеш , поздрав и чекаме видео !

Quote from: Chacknoris321 on Jul 28, 2026, 02:29 AMОпоменат неколку пати ;D  ;D  ;D  ;D  , точно 0 пати ме опомена иначе , уште тука? е прашање а не опомена изгледа не моеш да разликуваш тоа од тоа па ете да ти објаснам јас ,прати слики каде што ме имаш опоменувано во стилот ,тргни се од тука сметаш ради тоа и тоа , и да видам јас дали седам намерно или не ? пушти де видео слободно ќе видиме како дојде твојот ЦУФФ дали ме опоменуваше или само искочи ме цуффна , па зема фриск ми направи па одпосле кога најде илегали пиша на /су дека иам илегали , но пред да дојдеш до тоа е НОНРП и многу убаво го знаеш , поздрав и чекаме видео !
Dosta be mestac ostaj admini lideri mestes pa i sega pocna igraci . Mestac 13y.o u sekoja tema te gledam se mesas nebiten igrac kako semaforite ig

Грешка си тигре , не местам никој јас само нема зашо да трпам некој да ме става дх макар и 30минути ако тоа стварно нема причини ти коа ќе си на мое место моеш слободно да игнорираш и остави така да те дупат у гз кај мене нема така , ќе си барам правда кога знам дека сум у право , поздрав и убава вечер

Quote from: Flegenheimer on Jul 28, 2026, 02:31 AM
Quote from: Chacknoris321 on Jul 28, 2026, 02:29 AMОпоменат неколку пати ;D  ;D  ;D  ;D  , точно 0 пати ме опомена иначе , уште тука? е прашање а не опомена изгледа не моеш да разликуваш тоа од тоа па ете да ти објаснам јас ,прати слики каде што ме имаш опоменувано во стилот ,тргни се од тука сметаш ради тоа и тоа , и да видам јас дали седам намерно или не ? пушти де видео слободно ќе видиме како дојде твојот ЦУФФ дали ме опоменуваше или само искочи ме цуффна , па зема фриск ми направи па одпосле кога најде илегали пиша на /су дека иам илегали , но пред да дојдеш до тоа е НОНРП и многу убаво го знаеш , поздрав и чекаме видео !
Dosta be mestac ostaj admini lideri mestes pa i sega pocna igraci . Mestac 13y.o u sekoja tema te gledam se mesas nebiten igrac kako semaforite ig

A ti drugarce zaso se mesas..? drugar ti e go branis sfacam ali ne e ubo da lupas gluposti koga e kriv ce lezi dh i to e to

Quote from: LopeZRichard3 on Jul 28, 2026, 02:48 AM

A ti drugarce zaso se mesas..? drugar ti e go branis sfacam ali ne e ubo da lupas gluposti koga e kriv ce lezi dh i to e to
Shut up double mestac 13y.o

Quote from: Flegenheimer on Jul 28, 2026, 02:56 AM
Quote from: LopeZRichard3 on Jul 28, 2026, 02:48 AM

Shut up double mestac 13y.o

Oti be drugar ako stajs forum avtomatski znacit si mestac?? tebe ako te klavaat dh bez vrska nema da stajs li ke ostajs na to da e? daj ne zaebavaj ajde