Loader

Los Santos News

Started by Montana, Jan 28, 2025, 09:03 PM

Previous topic - Next topic
Jan 28, 2025, 09:03 PM Last Edit: Jan 28, 2025, 09:05 PM by Paul Mikaelson

Los Santos News е една од најстарите и најпознатите телевизии во градот. Веќе со години е место каде сите жители ги следат најважните вести и настани.
Телевизијата ја води Paul Mikaelson, човек кој е симбол за искреност и посветеност. LSN секогаш е тука да ги пренесе вистинските приказни, без разлика дали станува збор за криминал, забава или секојдневни случувања.Со тим на искусни новинари и динамична програма, LSN останува број еден за информации и вести во Los Santos.Со години, LSN беше таму каде што беше најпотребно – кога градот се соочуваше со предизвици, кога се славеше успехот на заедницата, или кога требаше да се истражат мрачните страни на Los Santos. Денес, тоа е институција што ја знаат и доверуваат сите генерации во Los Santos.

Име: Paul Mikaelson
Години: 50
Професија: Продуцент на Los Santos News
Кратка Биографија: Paul Mikaelson е ветеран во медиумската индустрија и долгогодишен продуцент на Los Santos News. Со своето искуство и страст за новинарство, тој успеа да ја води телевизијата до самите врвови, поставувајќи високи стандарди за квалитет и објективност.

Како да добиете работа во Студиото?
Треба да имате минимално познавање за новинар , за да можете да се пријавите за обуката на LSN.Доколку ги поседувате сите потребни квалитети за оваа работа.ке бидете примени во нашиот тим. Сите заинтересирани нека се упатат во студиото со потребни документи

почни со рп акции,следам.