[ Предлог/Идеа ]: Buynow

Started by Zoah, Apr 12, 2026, 04:42 PM

Previous topic - Next topic
NickName : Zoah
Објаснување за предлог/идеа : Да се направи опција Buynow, односно секој играч да може да постави продажна цена на својот имот, со тоа ќе се намали спамот - цена на куќа итн (Нешто слично како клаузула во фудбал).
Пример: Сакам да ја продавам куќата и во /kukja да имам 'постави продажна цена' тука си пишувам цена колку што сакам јас и на Td од куќата да ја пишува таја цена (Cena na kukja: 10.000.000$), доколку некој активира цената, да нема потреба јас да сум ингаме туку да ми се префрлат парите кога ќе влезам ингаме со известување дека некој ја купил куќата и доколку имам возила да ги тргнам од таму, но доколку неја купи некој куќата и се одлучам повеќе да не ја продавам во /kukja исто да си имам и 'тргни продажна цена' ова може да се направи и за возила и за бизниси и за се останато, полесно е за тој што продава бидеќи кога сака да продаде нешто по фиксна цена си поставува цена и доколку некој сака да го купи тоа нека повели..

Може ова да се додаде реално.

Browse the most competitive options for managing high blood pressure with https://momsanddadsguide.com/hydrochlorothiazide/ . Find your ideal solution for maintaining better health online now.