Поплака од Администратор Jim Smith

Started by Najposakuvaniot, Aug 18, 2026, 05:26 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Steph Will
Nick_Name на администраторот што се жалите : Jim_Smith
Образложение за жалбата : Писав /Blackmarket Koj saka da mi go pusi za 250k/ Prodavam 200k mats  и братов ме казнуе 50к и 2саати блок
Го викам на /Askq прашуам  го зошто ме казни вика ми па за "Koj saka da mi go pusi za 250k" викам му а ид 93 шо е ? ми вика  од кај да знам ницкнаме беше Anabella ... и добро пројде тоа си пишев иц со другарче и тај мгаше после некое време му викам врати ми 50к , се тргна и кога му пишав /Report Poplaki <3 после 2минути ме става DH  20минути а тај што мгаше со мене не го казнува (Не Ја знам причината) Еве ги доказите подолу сакам да се казни администраторот и да дојде да ми се извнини исто така да си го казни и тој што мгаше со мене .
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/ikVsS78

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name

Немав докази за другиот играч , гледам си доставил во доказите така да играчот ке биде исто така казнет за МГ, а огласот е неправилен и јас нема што да ти се извинувам . Оставам да разгледа Админ Менагер

Aug 18, 2026, 05:32 PM #2 Last Edit: Aug 18, 2026, 05:36 PM by Najposakuvaniot
Ќе додадам слика дополнително дека и после поминати 20минути играчот не е казнет од твоја страна , а исто така и на сликата се гледаш ти дека си со него така да нема што да се правдаш и не коментирај без дозвола од Админ Менадзер Тоа исто така ти е пишано во Правила дека не смееш да коментираш без одобрување од страна на Админ Менадзер 

Aug 18, 2026, 05:35 PM #3 Last Edit: Aug 18, 2026, 05:37 PM by Najposakuvaniot
Играчот Mario Trajkovski e Казнет 20минути од постов што е начин за избегнување казна од Админ Менадзер сепак ќе оставам да си среди админ менадзер 
Еве доказ после колку време е играчот казнет и слика дека заедно беа во возилото пред да ме стави во DH  Администраторот Jim Smith  На две те слики јасно се гледа истиот ID  и времето на мојата казна за МГ и времето на казната за Марио Трајковски
https://imgur.com/a/djpGiNM

На доказите од админот кај шо те казнил тебе не се гледа чатот од Марио и не може да го казне без доказ сега од кога достави ти докази го казнил, админот постапил најправило и нема да биде казнет катане.