Poplaka do Tristan Wilds

Started by Chack Noris, May 05, 2025, 09:12 PM

Previous topic - Next topic
Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name :Chack Noris
Nick_Name на администраторот што се жалите :Tristan Wilds
Образложение за жалбата : не знае МГ ШТО Е
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/D00jDyd ти кога пишуваш ОГЛАС У РЕАЛЕН ЖИВОТ можеш да користиш секакви знаци исто е ова како да зеам еве форумов за пример да е огласник и јас тука можам секаков знак да користам "/" не може МГ да е ова под никоја основа..

А ако оноа не е за никаква казна админи без никаков репорт да си седат рекон по пола саат ондак не знам океј

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name
More...

Abe nepismen ic ne mi dreme so ke stavas po forumo iskreno da ti kazam se glea deka si nekoja picka skrijana so ne se kazuvas i samo mestes po servero kako prvo ima mg na oglaso so pise /sms , /sms ti e OOC komanda ako ne si znajal nepismeno tipce

Смс било оцц команда ... и тоа е све што треба да знаеме за тебе како админ

Quote from: Tristan_Wilds on May 05, 2025, 09:24 PMAbe nepismen ic ne mi dreme so ke stavas po forumo iskreno da ti kazam se glea deka si nekoja picka skrijana so ne se kazuvas i samo mestes po servero kako prvo ima mg na oglaso so pise /sms , /sms ti e OOC komanda ako ne si znajal nepismeno tipce
te gledam nekoj mangup se prajs nesto kuroj picki davas prvo doma pocni so red od kaj tebe na majka ti na sestra ti ako imas vopsto pa na tatko ti pa onda klavaj kuro kaj drugite, prost eden tebe koj ti dava admin ne mie jasno prijatele ponasanje 0 imas ebati rzako selski da ti ebam selancisteto prosto kako sajla od traktor

прејак е нема што , само не знам живко дали сфаќа по 80 души ги гледаат темиве за ваков ропак да тинтраш некој толку не знам стварно

Администраторот ќе биде казнет
лоцк