Nepravilno zatvoren Tristan Wilds

Started by Marcello_Mastroianni, Aug 14, 2025, 04:50 PM

Previous topic - Next topic
Ваш Nick_Name : Tristan Wilds
NickName на администратор : Arda Gular
Објаснување за што сте затворени : Vaka sea sinokje imase rp u 00 00 lcn lider pd lider yakuza i 2jca ms lideri , preku 20 dusi ovoj xarry poter dojde invite bese u lcn i pocna ad smeta u rpto bese prijaven report bidejki bese kasno i nemase admini nikoj ne go prespawna i jas go dmnah oti pocna da spama u /w i me stavi forum za DM , narusuva go rpto nekoj se trude da rpa a posle me stavate dh
Докази (слика/видео) : https://mrp.mk/forum/index.php?topic=4306.0

Ne e trebalo da go DM-nes , mozel si da go /report ili /pomos da go prespawneme tig o dmna bez pricina iam i jas dokaz deka stigna Warning deka si go dmnal !

Типче слушни ме сега убаво,  вчера почна да играш самп и админ си а немаш поима шо е дм шо е нон рп и седеш рецон без причина нем да мислеш оти не ми кажуват кога си рецон неписмено момче + играчо беше репортан 3пати оти смета у рп и никој не го респавна а тука рпат 30 души он спама у /w , ти немаш право да вракаш на мојта тема у неправилно затворени јасно ли ти е ? Има си задолжен за тоа и ке си виде а ме боле курот дали ти имаш слика од варн или немаш исто така тава незначи оти е ДМ , у рл ако ти смета некој у сред мафија се бомбардират а не да го утепаш 1 човек оди научи малку симулација од реалнио живот и ела играј ГТА а не по цел ден купи продај праате и админи ви дадеа од такви како тебе и други лешинари у админ тимот не играт 40+ озбилни играчи оти сте големи МОЧКОВЦИ

Srekja pa ti so ne si admini tipce nekoe , Xarry te reporta deka go dmna fino lepo mozes da napisa u pomos ke mu , idehme na /recon na Xarry ti go dmas u sred rp cccc , bolno si zimi se , ne si so site !