Poplaka do Ralplh Lauren

Started by Pablo Fernadnez 69, Mar 24, 2026, 02:58 AM

Previous topic - Next topic
Доколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name :Pablo Fernandez
Nick_Name на администраторот што се жалите : Raplh Lauren
Образложение за жалбата : Zakani pred da zeme admim , glumenje moralista , me tpa bez pricina i toa off duty
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/5u1lEje , me tpa off duty bez pricina nikoj nit mu kazal da me tpne nit nisto , pred toa mi se ima zakanuvano deka ke me baniral on ako sakal , 1 nedela pred da zeme admin ? ocigledno e ima vrski i sve toa ubavo mu kazuvam ne planiram da stavma toa so se ima zakanuvano da me ostavi na mira? on prodolzuva da se pravi sherif i da misli deka e biten nekoj ,ja ne znam sho e problemot i zasho nekoj decki so nemaat videno pichka u zhivo ke lecat kompleksi na samp i ke izigravaat sherifi ? jas na igrata mojot karakter ke go rpam taka sho jas sakam , ne treba mene da mi doaga nekoj da mi se pravi sherif i da mi se kurchi

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name

Quote from: Pablo Fernadnez 69 on Mar 24, 2026, 02:58 AMДоколку сакате да се пожалите од некој наш администратор , отворете тема тука според следен формат. Напомена доколку жалбата е без соодветни докази автоматски ќе биде отфрлена.

ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name :Pablo Fernandez
Nick_Name на администраторот што се жалите : Raplh Lauren
Образложение за жалбата : Zakani pred da zeme admim , glumenje moralista , me tpa bez pricina i toa off duty
Доказ(Слика/видео-Задолжително) : https://imgur.com/a/5u1lEje , me tpa off duty bez pricina nikoj nit mu kazal da me tpne nit nisto , pred toa mi se ima zakanuvano deka ke me baniral on ako sakal , 1 nedela pred da zeme admin ? ocigledno e ima vrski i sve toa ubavo mu kazuvam ne planiram da stavma toa so se ima zakanuvano da me ostavi na mira? on prodolzuva da se pravi sherif i da misli deka e biten nekoj ,ja ne znam sho e problemot i zasho nekoj decki so nemaat videno pichka u zhivo ke lecat kompleksi na samp i ke izigravaat sherifi ? jas na igrata mojot karakter ke go rpam taka sho jas sakam , ne treba mene da mi doaga nekoj da mi se pravi sherif i da mi se kurchi

НАСЛОВ : Жалба од Администратор Nick-Name
spored ova so go gledam ti probuvas da mestis a toa so si imas ti RL so nego so ne si resite? ili strav tie po ova sto gledam za kavga potrebno e 2ca taka da ne si leci kompleksi oti ne si ni nekoj rper ne si ni nesto odi aren tie alo raboti si mlekar,farmer zemaj si kes i cuti si zbiraj si imot NESPOSOBEN EDEN !!!

Админот нема никакви врски и никој у админ тимот не е со врски,вие сте имале проблеми пред да земе админ секој втор може да каже смири се да не најдам некој да те банира - ти паѓаш на провокација,второ како шо глеам на сликите Админот добронамерно те ТПа за да ти објасни дека не се заканувал и слично нема потреба од местење,нема да биде казнет катанче.