Poplaka Do Kenndy Kortnez

Started by Jinnn Mori, Apr 17, 2025, 03:34 PM

Previous topic - Next topic
ваш Nick_Name : Jinn Mori
Nick_Name на администраторот што се жалите :Kenndy Kortnez
Образложение за жалбата : So si imavme privatno ja i toj si imavme, jas ig nitu sum vrejdzal nitu pravilo prekrsil za da dobijam 24h Jail, deckoto brisi konstanto temi za nepravilno zatvoren, se zakanuva so ban na forum bez pricina. Me klava jail 24h a ne pisuva zosto, me nema vo kazneti igraci od admin a se znaj ko ce kaznis igrac mora da klajs tamu so sodvetni dokazi. Nakurceno sustestvo vkraj, mu se dalo lideri da vodi na RPG server, ne razbira sto znaci RPG server  gi forisra liderie da RP i da gi tera clenojte da RP, filmov e da ima pojce igraci ili da gi izbrkame i tie so se tuka? Leo Marley bkv objasuvanse na nego i na drugi so ne razbira deka bkv lujdzeto igra samp za zabava, i normalno kako na sekoj RPG server i tuka ima i citer i mg i pg i se, zato stoj RPG. Deckoto ne znaj so e RPG vo film e deka e tezok RPm i deka serverov e HardRp se izvuva vrz lider. Isto taka SEKADE na RPG srw ima org koi se full RP (PD,LCN,GSF - org koi ce bida dogovreni i ce bida strogo RP) i imate org kaj so se igra za zabava da uzivaat igracite da se odi zona DM, da se odi banka, zlatara, hakira bonkomati, pratki , old nemozi na RPG server ti da baras site lideri da RP. Deckoto ne e za ta funkcija so e klaen, ne e aktiven i nepravilno kaznuva.
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://imgur.com/a/9feWxVq

Ќе биди опоменат администраторот . Лоцк