Andres_Gyokeres

Started by Andres1231231313, May 25, 2025, 10:43 PM

Previous topic - Next topic
May 25, 2025, 10:43 PM Last Edit: May 25, 2025, 10:47 PM by Andres1231231313
Biografija : Andres Gyokeres e poranesen fudbaler so igrase vo sporting i vo reprezentacijata na mexico otkako ja zavrsi negovata fudbalska karijera andres se preselil vo los santos so cel da ja vrati mafijata od negoviot dedo po ime  Narko Cartell toj prvi barase mesto kaj da ja napravi bazata otkako najde mesto probuvase da napravi nadvoresno lice na Andres Gyokeres to est da pomaga na lugje itk. Otkako go napravi toa se zanimavese so raboti na crno to est sadenje droga kupuvanje semki i kolektiranje kirii... TO BE CONTINUED

Dedo mu na Andres Gyokeres:Расгуно
Наркокартеl
злосторничка организација составена од автономни наркобосови што соработуваат за да ја зголемат својата печалба и да вршат господство над незаконското трговиште на дрога. Овие картели се основани за да се управува доставата на дрога и да се одржат високите цени. Често се наоѓаат во земјите од Латинска Америка, каде што соперништвото меѓу соперничките картели често води до насилни судири за влијание.Меѓу земјите каде што дејствуваат значајни наркокартели се Бразил, Тринидад и Тобаго, Јамајка, Доминиканската Република, Мексико, Авганистан, како и земји од Јужна Азија и многу градови во САД.
Хиерархија:
Хиерархиската структура на наркокартелот обично се состои од следниве улоги:

Соколи: Познати како ,,очите и ушите" на улиците, соколите се разузнавачи одговорни за разузнавање. Тие известуваат за дејностите на органите за спроведување на законот, војската и соперничките групи.[1]
Убијци: Оваа вооружена група во рамките на картелот извршува убиства, грабнувања, кражби и изнуди. Тие го бранат својот терен од соперници и власти и управуваат со заштитни рекети.[2][3]
Поручници: Заземајќи ја втората највисока положба, поручниците ги надгледуваат убијците и соколите на нивната територија. Тие имаат овластување да вршат тајни убиства без повисоко одобрение.[4]
Наркобосови: На врвот на хиерархијата, наркобосовите ја надгледуваат целата наркотрговија. Тие назначуваат водачи за различни територии, создаваат сојузи и организираат високопоставени атентати.[5]
Оваа структура им овозможува на картелите да одржуваат контрола врз нивните операции и територии додека се впуштаат во незаконски дејности низ областите.

Trenuten zivot na andres:ZA sea Andres e vo vilata yakuza da sodrzi dobro odnesuvanje so liderot na vilata za koga ke ja vrati na dedomu organizacijata da imaat vrski so yakuza da si delat pari itk da bidat najdobrite bandi na serverot... TO BE CONTINUED

Quote from: Andres1231231313 on May 26, 2025, 12:39 PMTrenuten zivot na andres:ZA sea Andres e vo vilata yakuza da sodrzi dobro odnesuvanje so liderot na vilata za koga ke ja vrati na dedomu organizacijata da imaat vrski so yakuza da si delat pari itk da bidat najdobrite bandi na serverot... TO BE CONTINUED

drugar editiraj tekst Dodaj sliki napraj podobro RP...

Plus koa otvaras tema Stavi ime na temata i temata da bide povrzana sk toa sho olaniras da go rpas i da dodavas RP Aktivnosti ..

te ucese le majkati da ne mu se mesas na drugi lugje
so pravat tie

Quote from: Andres1231231313 on May 27, 2025, 04:43 PMrp:https://imgur.com/gallery/vgy-Vk6yfC8
linkot namesto vaka da go klavas otvori gore ikonkata i stavi go do ikonata do youtube kje ti iskocat normalno kako postirani podobro kje ti bide vaka ti e epten slabo rpto

May 28, 2025, 02:53 PM #9 Last Edit: May 28, 2025, 02:58 PM by Luka
Ko pocnuvas so rp koristi ovoa dole !!
Poubavo ke ti idpadne!!

2x f7 --> f8
/td --> iskluci
/serverchatoff --> iskluci
/blindfold  pocnuvas rp so /blindfold  koke sakas da go izgaes /unblindfold
Koke zavrsis so rp so /blindfold  slikaj rpto so si pisal tamu!!!

Te ti link od PhotoShop koristi go nego:https://www.mediafire.com/file/k4oixuzo1recf88/Photoshop.rar/file.

Po ubavo ke ti ispadne so toa so ti kazah !!