zalba na admin alberto_hernandez i buccesta

Started by Richardo_Delega, Jul 01, 2025, 07:49 PM

Previous topic - Next topic
ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name : Richardo_Delega
Nick_Name на администраторот што се жалите : Alberto_Hernandez i Buccesta
Образложение за жалбата : Otidov da zavzemam teritorija na ballas i dojde od balas lideor da se pukame da me spreci go utepav i doagja admin i go olecuva igraco so go ubiv,tuka kako prvin toj krsi pravilo so koristi admin komandi u negova korist,neznam po koja pricina go olecuva igraco koa go ubiv? i mi vikaat deka bilo zabraneto da se zavzemuva dm teritorija sam, go prasuvam zosto mi vika deka bilo nonrp,prvo kako prvo u dm teritorija ne postoi nonrp zatoa so samata teritorija po sebe ne e roleplay i ne e za rp igraci i lideri zosto zatoa so nikade ne postoi toa u svet da mozes da zavzemes teritorija so pukanje ova ona,i teritorijata e napraena za zabava,im objasnuvam deka servero ne e rp tuku e rpg roleplay gaming,ima roleplay no ima i gaming za zabava,ama adminite se deca so ne razbirat nisto od rp i od rpg serveri ni kako funkcioniraat.kako vtoro ako go racunate ova kako rp teritorija neznam po koja logika ballas bi trebalo da zavzimat i bandite da zavzimat teritorija koa ti treba da si rp klosari crnci so nemat pari i prvo so treba da go rpat e da se snajdat za zivot u ghetoto a ne da zavzimaat teritorija so puski ?? i na krajo me zatvaraat za nonrp u mesto u koe ne postoe nikakov roleplay i simuliranje na stvaren zivot oti ne postoe nesto takvo za ti da go simuliras???
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :  https://imgur.com/a/oknqggA

Knowledge comes with a cost.
Support Administrator
ONE AND ONLY

Не е дозволено да се завзима сам територија треба да сте повеќе од 5+
ЛОЦК