Zalba do adminot Arda_Gulash 14 godisnik !

Started by TheKing, Aug 16, 2025, 11:44 PM

Previous topic - Next topic
Aug 16, 2025, 11:44 PM Last Edit: Aug 17, 2025, 02:58 AM by TheKing
ФОРМУЛАР :
ваш Nick_Name Dominic_Toretto :
Nick_Name на администраторот што се жалите Arda_Gular :
Образложение за жалбата Znaci, jas kako znam Lspd lica nesmeat Old motel da odat kontrola tam da pravat znam deka locirani sme, radi wanted poradi pratkata so bevme nemozat glupavi da ne pravat, begame vnatre so drugar mi kaj old vnatre adminot Arda_Gulash Me tpa mene nadvor, za da mi stavat lisici, nee fer toa ako me tpnal mene da mi stavi lisici Taj Nonrperot xarry_Potter Shto nego tpnal i drugar mi nadvor i toj so mene bil i adminot nema pravo vo toa, da tpaa igraci do mvr lica za da privedat taka li se prave toa? pisham na /pomos oti me tpnal rpate vika a dobro nemam pravo u toa jas da begam shto e problemot ? kopile  da ti ebam deteto jas 14 god so si koj te stavil admin tebe 14 godisen si mal mozok, da ti ebu mozokot u vnatre jas licno vekje nema da igram, sve dok ne sredite so decava admini bile oni Znam deka nema da e kaznet, adminot oti imal golem kur svite vas ve izigrava, a inc mozda blizok vie zatoa taka ste so nego pomilujte go ushte gulashot pozz !   :
Доказ(Слика/видео-Задолжително) :
https://imgur.com/a/ECZ0y8N

Админот бил во право во оваа ситоација ти за да избегниш РП си влегол во ОЛД . Лоцк